《通用学术英语(李丹)(广西大学) 》mooc慕课答案2026年版

《通用学术英语(李丹)(广西大学) 》mooc慕课答案2026年版


【evaluation on findings and comparison


2020-09-21到2021-01-13

【作业】Unit 1 What is research? Unit 1 Exercises

1、 问题:What is the research question?
评分规则: 【 The research question is whether the sense of smell contributes to recognizing particular flavor of food when we are eating.

2、 问题:How was the experiment done? (eg. materials, subjects, groups, procedures)
评分规则: 【 materials : 3 kinds of sweet (jelly beans): orange, blueberry, strawberry.subjects: 10 volunteers (5 girls and 5 boys)4 groups: boys with blindfold without blocking noses boys with blindfold with blocking noses girls with blindfold without blocking noses girls with blindfold with blocking nosesprocedures: Ask volunteer to read the list of choice of jelly beans.Place a blindfold on the volunteers.Give one jelly bean to the volunteers each time and ask them what the taste of the jelly bean is. Repeat 3 times altogether and record the answers.Repeat the whole process again but the volunteers have to block their noses this time. Record the answers.

3、 问题:What were the results? Did the researchers explain why it got such results?
评分规则: 【 The volunteers got more rights answers when they didn’t block their noses. (When people blind their eyes without blocking their noses, 21 out of 30 answers were correct. Only 1/3 right answers were collected when blocking their noses.)Yes, they did.

4、 问题:Are there anything in this research that can be improved in the future?
评分规则: 【

2 things can be improved in the future:More flavours of jelly beans should be prepared.Water should be prepared to remove the tastes in the volunteers’ mouths.

5、 问题:What’s the conclusion? Is the hypothesis proved right?
评分规则: 【 The sense of smell contributes to distinguishing flavours.The hypothesis is proved right.

Unit 1 What is research? Unit 1 Test

1、 问题:Which of the following is the most typical structure of a research paper? (I=introduction,R=results, M=methods, D=discussion)
选项:
A:IRMD
B:IDRM
C: IMRD
D:MIRD
答案: 【 IMRD

2、 问题:Which of the following sections explains the question “why the study was conducted?
选项:
A:Introduction
B:Methods
C:Results
D:Discussion
答案: 【Introduction

3、 问题:Which of the following sections explains the question “how was the study conducted?
选项:
A:Introduction
B:Methods
C:Results
D:Discussion
答案: 【Methods

4、 问题:Which of the following statements is not true about an academic research paper?
选项:
A:The information in the results section highlights the key findings of the research.
B:The discussion section often relates the current research to earlier research by
other researchers.
C:The discussion section is subjective.
D:Conclusion
is more specific than results.
答案: 【Conclusion
is more specific than results.

5、 问题:What is the function of the following two sentences: (1) An experiment was designed to collect data for the study (2) The questions used in our studies are adapted from the studies by Richards (2004)
选项:
A: to show the methods used
B:to show the results
C:to show the validity of the statistics
D:to show the review of past researches
答案: 【 to show the methods used

6、 问题:Which of the following is not included in conclusion section?
选项:
A:a summary of main findings
B:evaluation on findings and comparison with past researches
C:implications
D:possibilities for further research
答案: 【evaluation on findings and comparison with past researches

7、 问题:How is the results section usually organized? (1=present data with graphic aids; 2= summarize main findings; 3= present findings in detailed way)
选项:
A:123
B:321
C:132
D:213
答案: 【213

8、 问题:What is the function of this sentence: “The purpose of this essay is to examine the impact on Shanghai of the commercial application of maglev trains”?
选项:
A:Give a clear definition of the topic
B: Provide the relevant background information of the topic
C:Introduce the theoretical perspectives the essay might use
D:State the purpose or objective of the essay
答案: 【State the purpose or objective of the essay

9、 问题: What of the following is not addressed in methods section in a primary research?
选项:
A:subjects
B:research materials (tools or equipment)
C: limitations
D:research procedures (steps) and statistical analysis
答案: 【 limitations

10、 问题:Which of the following is not the function of the discussion section of a research paper?
选项:
A:To offer explanations for the findings
B:To explain the necessity to conduct the present research
C:To report unexpected results and explain why
D:To compare the results of the present study with those of previous studies
答案: 【To explain the necessity to conduct the present research

11、 问题:Stating the __ of writing the essay is the most important one in the introduction part.
选项:
A:purpose
B:present methods
C:structure
D:review of past researches
答案: 【purpose

12、 问题: What is the function of the following paragraph in the introduction section?… However, the studies on CBI has focused on its most
immediate effects, i.e., the outcome of one or two semesters in which
content-based instruction (任务型教学) was
provided. Studies on the sustained or long-term benefits of content-based
language instruction are scarce. …
选项:
A:The limitation of the previous studies
B: A review about the previous studies
C:The background of the topic
D:The methodology
答案: 【The limitation of the previous studies

13、 问题:The discussion and the conclusion can be either written separately or combined into one section.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

14、 问题:The body part of a research report is composed of two sections: Methods and Results.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

15、 问题:The discussion section describes the statistical results and the findings of the research.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

16、 问题:Results section deals with the facts, opinions and evaluation.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

17、 问题:The findings of an experiment are usually presented in the past tense, like using “the results revealed that…” rather than “the results reveal that…”.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

18、 问题:Methods section should describe how the data is collected and analyzed.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【正确

19、 问题:The discussion section is to further explain the results. There is no major difference between discussion and results section.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

20、 问题:Introduction section usually goes from specific information about the present topic to a summary of the background information related to such kind of research.
选项:
A:正确
B:错误
答案: 【错误

Unit 2 How to conduct a research? Unit 2 Test

1、 问题:Of the following, which one could be omitted for
the conciseness of a title?
选项:
A:Subject matter
B:key words of the method
C:Key words of the content
D:previous studies


点击这里,查看后续答案①

点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)


with past researches】 7、 问题:How is the r


猜你喜欢
中国大学mooc慕课答案快速搜索教程
《材料科学基础B(江苏大学) 》mooc慕课答案2026年版
《学前儿童发展心理学(陕西学前师范学院)1452537485 》mooc慕课答案2026年版
《电路分析(常州大学)1454404446 》mooc慕课答案2026年版
《灰色系统(河南农业大学)1465380462 》mooc慕课答案2026年版
《政府预算管理(云南财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《空间解析几何(国防科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《思想道德修养与法律基础(江苏建筑职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《文献综述与检索训练(宁夏理工学院)1454517442 》mooc慕课答案2026年版
《聆听音乐的钥匙(宋子龙)(曲靖师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《当代青年心理学(三)青年自我意识篇(安徽农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《园林工程(河南理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《逻辑学导论(江西师范大学科技学院) 》mooc慕课答案2026年版
《机械原理(河北农业大学)1463444510 》mooc慕课答案2026年版
《信号与系统(陕西理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《微生物学(双语)(盐城工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《21春-英语影视欣赏-卫岭(苏州大学) 》mooc慕课答案2026年版
《大学生科技创新课程之“互联网+”创新创业大赛(重庆城市管理职业学院) 》mooc慕课答案2026年版
《地方政府与治理专题研究(王雪丽)研究生(天津商业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《钢结构基本原理(青岛理工大学)1456945445 》mooc慕课答案2026年版
《高等数学C1(二)(中南大学) 》mooc慕课答案2026年版
《CAD与三维建模(哈尔滨商业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《混凝土结构设计原理(东莞理工学院城市学院) 》mooc慕课答案2026年版
《线性代数A(中国民用航空飞行学院) 》mooc慕课答案2026年版
《金庸小说研究(通识课课程包课程) 》mooc慕课答案2026年版
《药物化学(黄淮学院)1462496443 》mooc慕课答案2026年版
《作物栽培学(华中农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《大学计算机基础B(四川师范大学)1451231514 》mooc慕课答案2026年版
《管理理论(对外经济贸易大学) 》mooc慕课答案2026年版
《模式识别(武汉理工大学)1465523454 》mooc慕课答案2026年版
《21-秋-信息检索-徐旭光(苏州大学) 》mooc慕课答案2026年版
《计量经济学(沈阳工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《3D打印应用设计(西北工业大学-3D打印技术及应用)(武昌理工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《水资源评价与管理(黑龙江大学) 》mooc慕课答案2026年版
《生理学(延安大学) 》mooc慕课答案2026年版
《跨境电商运营(下)(罗晶)(天津现代职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《金融学(西华师范大学)1453564475 》mooc慕课答案2026年版
《数字电路与系统(东南大学) 》mooc慕课答案2026年版
《餐饮服务与操作(江苏航运职业技术学院)1467119564 》mooc慕课答案2026年版
《免疫技术2(武汉职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《流体力学(西安交通大学城市学院) 》mooc慕课答案2026年版
《容积式压缩机原理(西安交通大学)1465246463 》mooc慕课答案2026年版
《2019级教育技术学(淮北师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《2021年秋理论力学(下)SPOC(华中农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《医学遗传学(宁波大学)1467046446 》mooc慕课答案2026年版
《高等数学B2(中国民用航空飞行学院) 》mooc慕课答案2026年版
《旅游美学(山东财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《电子信息科学与技术专业导论(鄂尔多斯应用技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《经济学(电子科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《金融系统工程(上海大学) 》mooc慕课答案2026年版
《坭兴陶文化艺术-邱清华(北部湾大学) 》mooc慕课答案2026年版
账户
更新
搜索
帮助
答案目录