《21春-英语影视欣赏-卫岭(苏州大学) 》mooc慕课答案2026年版

《21春-英语影视欣赏-卫岭(苏州大学) 》mooc慕课答案2026年版


oes Miranda look hard at Andrea’s shoes?


2021-03-20到2021-06-30

Module 1 Mona Lisa Smile Quiz 1

1、 问题:Miss Watson didn’t come to Wellesley to fit in. She came to ______.
选项:
A:show off
B:flex her muscles
C:make a difference
D:make a fortune
答案: 【make a difference

2、 问题:Which is NOT true about Wellesley College?
选项:
A:It’s one of the Seven Sisters in the US.
B:It’s a private institution of higher education for women.
C:It’s known for its science tradition.
D:Notable alumnae include Song Mei-ling and Hilary Clinton.
答案: 【It’s known for its science tradition.

3、 问题:In the dialogue between President Carr and Joan, the door of the auditorium symbolizes __.
选项:
A:the entrance to liberal arts
B:the entrance to a happy marriage
C:the entrance to the pantheon of knowledge
D:the entrance to a social gathering
答案: 【the entrance to the pantheon of knowledge

4、 问题:Which is NOT true about Betty Warren?
选项:
A:She is an influential and conservative girl before meeting Miss Watson.
B:She is critical ofMiss Watson on several occasions.
C:Her self-awareness is gradually awakened.
D:Her happy marriageproves the success of women’s education in the 1950s.
答案: 【Her happy marriageproves the success of women’s education in the 1950s.

5、 问题:What is Miss Watson’s aim in choosing a painting outside the syllabus?
选项:
A:To invite comments from textbooks.
B:To encourage independent thinking.
C:To accept critics’ ideas.

D:To show the grotesqueness of the painting.
答案: 【To encourage independent thinking.

6、 问题:What is the cultural background of women schooling in the 1950s in the US? All are true except _____.
选项:
A:To awaken students’ self-consciousness and guide them in seeking their true selves.
B:American society in the 1950s was geared toward the family. Marriage and children were part of the national agenda.
C:The dominant ideologies of the middle class for women are to become good wives and mothers.
D:The related curriculum is to make them more attractive in the marriage market.
答案: 【To awaken students’ self-consciousness and guide them in seeking their true selves.

7、 问题:Which of the following is NOT true about Miss Watson?
选项:
A:She is an unorthodox and forward thinker.
B:She has liberal views and feminist values.
C:She is an extraordinary and aggressive woman.
D:She has obtained her PhD in UCLA.
答案: 【She has obtained her PhD in UCLA.

8、 问题:From the movie and the teaching videos, we may learn that the value of
higher education lies in _.1) pursuing knowledge and truth 2) broadening vision 3) developing critical thinking4) awakening spirits and self-consciousness 5) personal fulfillment
选项:
A:1) 2) 3) 4)
B:1) 2) 3) 5)
C:1) 3) 4) 5)
D:1) 2) 3) 4) 5)
答案: 【1) 2) 3) 4) 5)

9、 问题:What does Miss Watson want to tell her students in the lecture on Van Gogh?
选项:
A:To be their true selves.
B:To paint whatever they see and feel.
C:To conform to the tradition.
D:To paint like impressionists.
答案: 【To be their true selves.

10、 问题:Which statement about Joan Brandwyn is true?
选项:
A:She gives up going to Yale Law because Yale did not accept female students.
B:She gives up going to Yale Law because her boyfriend objects.
C:She gives up going to Yale Law out of her free will.
D:She gives up going to Yale Law after discussions with her parents.
答案: 【She gives up going to Yale Law out of her free will.

Module 2 The Devil Wears Prada Quiz 2

1、 问题:Which statement about fashion is NOT true?
选项:
A:Fashion is a way of showing one’s personality and individuality.
B:Fashion is not only about beautiful clothes, costumes and accessories.
C:Fashion isdefined by fashion designers.
D:People can know about new fashion trends from websites.
答案: 【Fashion isdefined by fashion designers.

2、 问题:Why does Miranda look hard at Andrea’s shoes?
选项:
A:Because the shoes come from a top fashion brand.
B:Because it’s a pair of shoes Nigel offers Andrea.
C:Because Andrea wears a pair of unconventional high heels.
D:Because Miranda cannot put up with her assistant being out of date.
答案: 【Because Miranda cannot put up with her assistant being out of date.

3、 问题:Why does Andrea choose to leave Runway?
选项:
A:Andrea chooses to leave Runway because there is a better offer.
B:Andrea chooses to leave Runway because shedecides to listen to her inner voice.
C:Andrea chooses to leave Runway because she has had enough of Miranda.
D:Andrea chooses to leave Runway because shewants to win her boyfriend back.
答案: 【Andrea chooses to leave Runway because shedecides to listen to her inner voice.

4、 问题:Which statement is the most appropriate?
选项:
A:Nigel teaches Andrea a lesson and suggests that she quit her job.
B:Andrea goes to Nigel to quit her job.
C:Andrea goes to Nigel to slander Miranda.
D:Nigel teaches Andrea a lesson and suggests that she have a right attitude toward her job.
答案: 【Nigel teaches Andrea a lesson and suggests that she have a right attitude toward her job.

5、 问题:Which statement is TRUE?
选项:
A:Anne Hathaway is lauded as the "best actress of her generation".
B:A trident is a spear for hunting and also a military weapon.
C:Career ladder is a metaphor for job promotion, typically describing the progression from entry level positions to higher levels of pay, skill, responsibility, or authority.
D:When analyzing a film character, detailed information can be ignored.
答案: 【Career ladder is a metaphor for job promotion, typically describing the progression from entry level positions to higher levels of pay, skill, responsibility, or authority.

6、 问题:Having no interest in the fashion industry, why does Andrea still want to work for Miranda?
选项:
A:Because it’s a job millions of girls kill for.
B:Because she wants to become a dragon lady like Miranda.
C:Because she needs money for rent.
D:Because if she sticks it out for one year, she can do what she came to New York to do.
答案: 【Because if she sticks it out for one year, she can do what she came to New York to do.

7、 问题:Which is NOT one of Andrea’s sacrifices for working at Runway?
选项:
A:Friendship
B:Love
C:Money
D:The time devoted to more meaningful things
答案: 【Money

8、 问题:Whom is Miranda Priestley said to be based on in reality?
选项:
A:Melinda Gates
B:Vera Wang
C:Oprah Winfrey
D:Anna Wintour
答案: 【Anna Wintour

9、 问题:Which statement is NOT true?
选项:
A:The reason why Miranda hires Andrea as her second assistant is because she thinks highly of Andrea.‍
B:Andrea believes that the fashion industry is a waste of time, money and energy.
C:Andrea’s job is the one that millions of girls kill for.
D:The word lapis is originated from French.
答案: 【The reason why Miranda hires Andrea as her second assistant is because she thinks highly of Andrea.‍

10、 问题:Which phrase can best describe Miranda?
选项:
A:Vicious tongue
B:Vicious witch
C:Dragon Lady
D:Snow Queen
答案: 【Dragon Lady

11、 问题:Why doesAndrea at first refuse Nigel’s help when she was offered a pair of high heels?
选项:
A:Because the size of the high heels does not fit her.
B:Because Nigel misunderstands her intentions.
C:Because Andrea considers high heels uncomfortable.
D:Because Andrea doesn’t think it necessary to change her image in front of Miranda.
答案: 【Because Andrea doesn’t think it necessary to change her image in front of Miranda.

12、 问题:How does Andrea earn Miranda’s recognition? All are true except ____.
选项:
A:By sincerity
B:By stubbornness
C:By hard work
D:By competence
答案: 【By stubbornness

Module 3 Avatar Quiz 3

1、 问题:What stops Neytiri from killing Jake?


点击这里,查看后续答案①

点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)


选项: A:Because the shoes come from a top


猜你喜欢
中国大学mooc慕课答案快速搜索教程
《大学生科技创新课程之“互联网+”创新创业大赛(重庆城市管理职业学院) 》mooc慕课答案2026年版
《地方政府与治理专题研究(王雪丽)研究生(天津商业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《钢结构基本原理(青岛理工大学)1456945445 》mooc慕课答案2026年版
《高等数学C1(二)(中南大学) 》mooc慕课答案2026年版
《CAD与三维建模(哈尔滨商业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《混凝土结构设计原理(东莞理工学院城市学院) 》mooc慕课答案2026年版
《线性代数A(中国民用航空飞行学院) 》mooc慕课答案2026年版
《金庸小说研究(通识课课程包课程) 》mooc慕课答案2026年版
《药物化学(黄淮学院)1462496443 》mooc慕课答案2026年版
《作物栽培学(华中农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《大学计算机基础B(四川师范大学)1451231514 》mooc慕课答案2026年版
《管理理论(对外经济贸易大学) 》mooc慕课答案2026年版
《模式识别(武汉理工大学)1465523454 》mooc慕课答案2026年版
《21-秋-信息检索-徐旭光(苏州大学) 》mooc慕课答案2026年版
《计量经济学(沈阳工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《3D打印应用设计(西北工业大学-3D打印技术及应用)(武昌理工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《水资源评价与管理(黑龙江大学) 》mooc慕课答案2026年版
《生理学(延安大学) 》mooc慕课答案2026年版
《跨境电商运营(下)(罗晶)(天津现代职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《金融学(西华师范大学)1453564475 》mooc慕课答案2026年版
《数字电路与系统(东南大学) 》mooc慕课答案2026年版
《餐饮服务与操作(江苏航运职业技术学院)1467119564 》mooc慕课答案2026年版
《免疫技术2(武汉职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《流体力学(西安交通大学城市学院) 》mooc慕课答案2026年版
《容积式压缩机原理(西安交通大学)1465246463 》mooc慕课答案2026年版
《2019级教育技术学(淮北师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《2021年秋理论力学(下)SPOC(华中农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《医学遗传学(宁波大学)1467046446 》mooc慕课答案2026年版
《高等数学B2(中国民用航空飞行学院) 》mooc慕课答案2026年版
《旅游美学(山东财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《电子信息科学与技术专业导论(鄂尔多斯应用技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《经济学(电子科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《金融系统工程(上海大学) 》mooc慕课答案2026年版
《坭兴陶文化艺术-邱清华(北部湾大学) 》mooc慕课答案2026年版
《固体废弃物处理与处置(南京信息工程大学)1467118455 》mooc慕课答案2026年版
《心理发展与健康(肇庆学院)1454630442 》mooc慕课答案2026年版
《2020年秋线性代数B(SPOC)(华中农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《会计电算化(白城师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《诺贝尔生理学或医学奖史话(华北电力大学) 》mooc慕课答案2026年版
《高等数学(一)(西安交通大学)1460904452 》mooc慕课答案2026年版
《风景园林设计(广西科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《21春-普通物理学上-钱懿华2(苏州大学) 》mooc慕课答案2026年版
《插花艺术与花艺设计(金陵科技学院)1467127771 》mooc慕课答案2026年版
《传感器与检测技术(山东现代学院) 》mooc慕课答案2026年版
《金融衍生工具(浙江工业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《人工智能导论(山西农业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《2021秋电路与电子技术基础(吴辉,刘桂花)(哈尔滨工业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《商务礼仪(江西师范大学)1450732597 》mooc慕课答案2026年版
《品牌管理概论(中央财经大学)1467136484 》mooc慕课答案2026年版
《线性代数及其应用(王健波)(天津大学) 》mooc慕课答案2026年版
账户
更新
搜索
帮助
答案目录