《国际化英语(雅思读写)(南京航空航天大学)1464967452 》mooc慕课答案2026年版

《国际化英语(雅思读写)(南京航空航天大学)1464967452 》mooc慕课答案2026年版


5-6-1-4-3-2 D:5-1-4-2-3-6 答案: 【5-6-1-4-3


2021-07-12到2021-09-12
暂停更新

1.The structure of IELTS writing 1.5 Quiz on the structure of IELTS writing

1、 问题:Questions 1-5: The sentences in each question are listed randomly. Please choose the most logical arrangement from the four choices, A, B, C and D. Question 1: 1. It is hard to conceive of a world without banks, partly because they are so visible. Picture the horizon of any big city, and the skyscrapers in view are usually banks.2. Morgan Stanley looms over Times Square; Bank of America over Bryant Park. 3. Commuters emerge from Grand Central station in New York in the shadow of the Park Avenue base of JP Morgan Chase. 4. In Singapore the top floors of the offices of Standard Chartered and UOB house rooftop bars looking out over the entire city.5. Even in places like Auckland, Mexico City or Jakarta, the logos adorning the tallest buildings are those of ANZ, BBVA or HSBC.6. In London the skyline is dominated by oddshaped towers in the City and Canary Wharf.
选项:
A:1-3-2-6-4-5
B:1-3-6-4-2-5
C:1-6-4-2-3-5
D:1-5-6-4-3-2
答案: 【1-3-2-6-4-5

2、 问题:Question 2: 1. Technological change means nearly all payments are settled digitally, rather than with notes or cheques. And banks are also bigger. 2. The total assets of the world’s biggest 1,000 banks were worth some $128trn in 2020, dwarfing annual global gross product of $84.5trn.3. Much has changed about banking since Bagehot’s day.

4. The biggest banks were in London; now they are in New York, Beijing and Tokyo.
选项:
A:1-4-2-3
B:4-1-3-2
C:3-4-1-2
D:3-4-2-1
答案: 【3-4-1-2

3、 问题:Question 3: 1. They are shredded separately in special machines filled with liquids or gases that suppress combustion.2. But lithium-ion batteries, the type used in electric vehicles, are inflammable, so need careful handling.3. Generally speaking, electrical waste is shredded in bulk before it is sorted and re­processed.The result, called “black mass”, is then processed to extract its valuable components.
选项:
A:3-4-1-2
B:3-2-1-4
C:3-1-2-4
D:3-4-1-2
答案: 【3-2-1-4

4、 问题:Question 4:1. But there is still a long way to go. 2. That may be up from 17% in 2016, but still leaves a lot of mothers uncovered.3. Only 27% of American employers offered paid parental leave in 2019.4. A survey of female tech­industry employees in 2018 found that 44% of women who had taken maternity leave had taken off less time than their entitlement because they thought a longer break would damage their careers.5. Even where leave is available, many women don’t take full advantage.
选项:
A:1-2-3-4-5
B:1-2-3-5-4
C:1-3-2-5-4
D:1-2-5-3-4
答案: 【1-3-2-5-4

5、 问题:Question 5:1. They still struggle with guilt.2. Worse still, female employees routinely toiling more than 60 hours a week were more than three times as likely to develop heart disease, cancer or diabetes than those on a conventional 40­hour schedule.3. Unsurprisingly, a study found that chronic stress levels are 40% higher in women who are employed and bringing up two children than in childless working women.4. One executive was on the phone with an important client in her locked office, only for an impatient toddler to bang on the door and repeatedly scream,“You don’t love me.”5. Working mothers are still overloaded.6. Mothers who are employed full­time spend nearly two­thirds more of their day feeding, bathing and caring for their children (under six) than their employed husbands do.
选项:
A:1-6-4-5-3-2
B:6-3-2-4-5-1
C:5-6-1-4-3-2
D:5-1-4-2-3-6
答案: 【5-6-1-4-3-2

2. Cohesion 2.4 Quiz

1、 问题:Questions 1-5: Please choose the most appropriate conjunctive.Questions 1Being young is not a sufficient factor for disregarding the sentencing principles. It is no secret to most lawyers that the courts, under the Juvenile Offenders Ordinance, prefer to mete out lighter sentences for young offenders like community service over immediate imprisonment. The corollary of this practice, however, actually renders youths more vulnerable. Criminal organizations aware of this approach prey on the young by engaging them in unlawful activities with the promise of quick money. _______, even if they are caught red-handed, a light sentence is almost assured.
选项:
A:However
B:After all
C:Moreover
D:As a result
答案: 【After all

2、 问题:Questions 2A doctor choosing to pursue the licensing examination would expect instructional support and a clear syllabus to prepare for the examination. ____, from a lack of transparency on the content examined to inadequate revision materials, the examination support measures are barely cutting it.
选项:
A:However
B:In contrast
C:Moreover
D:What’s more
答案: 【However

3、 问题:Questions 3 Appearance anxiety means that many people are not confident enough about their appearance in a social environment that magnifies their looks. ______, many people turn to plastic surgery, wishing to become more beautiful, although the definition of beauty is evaluated by others, not by oneself. Yet they may not fully consider the risks they could face during surgery.
选项:
A:Therefore
B:For instance
C:Due to
D:In addition
答案: 【Therefore

4、 问题:Questions 4Obesity is one of the most complex public health challenges we face. It does not have a single cause. The reasons for it are wide-ranging. But ______, it is a social challenge. It is about education and social norms for eating and exercise. It is about how food companies formulate their products, how they are labeled and advertised, and how they are priced and displayed in shops.
选项:
A:after all
B:above all
C:furthermore
D:nevertheless
答案: 【above all

5、 问题:Questions 5 Pre-pandemic, most businesses saw the office as a place where individuals could get work done. Post-pandemic, the office will only secondarily be a place to carry out tasks or engage in routine meetings, especially for knowledge workers. They will be able to do much of that from home, thanks to the growing functionality of information and communication technologies. _____, employees will increasingly be working in what we call the hybrid office — moving between a home work space and a traditional office building. The latter will become primarily a culture space, providing workers with a social anchor, facilitating connections, enabling learning, and fostering unscripted, innovative collaboration.
选项:
A:As a result
B:Nevertheless
C:Conversely
D:Indeed
答案: 【As a result

3. Coherence 3.4 Quiz

1、 问题:Questions 1-5Arrange the sentences in logical order to form a coherent paragraph. Question 11 One of the main ingredients in ice cream is water, mostly in the form of microscopic ice crystals. 2 Large crystals create a grainy texture, whereas smaller crystals — as little as blood cells — make it velvety smooth.3 The size of those crystals plays a big role in ice cream quality. 4 So how do ice cream makers keep the little ice nuggets from growing larger than a dozen micrometers?
选项:
A:3-4-1-2
B:1-3-2-4
C:1-2-3-4
D:4-2-1-3
答案: 【1-3-2-4


点击这里,查看后续答案①

点击这里,查看后续答案②(阿布查查更好用)


-2】 2. Cohesion 2.4 Quiz 1、 问题:Questions


猜你喜欢
中国大学mooc慕课答案快速搜索教程
《工程图学1B(左思洋)(天津大学) 》mooc慕课答案2026年版
《口腔颌面外科学(南京医科大学)1467129723 》mooc慕课答案2026年版
《大学物理(热学)(东北大学) 》mooc慕课答案2026年版
《羽毛球(河南农业大学)1462950469 》mooc慕课答案2026年版
《闽南审美文化专题(泉州师范学院)1463116463 》mooc慕课答案2026年版
《运筹学(吉林师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《供电技术(安阳工学院)1002884009 》mooc慕课答案2026年版
《现代汉语二(广西科技师范学院) 》mooc慕课答案2026年版
《2020春医学物理学(盖志刚)(山东大学) 》mooc慕课答案2026年版
《无机化学实验(一)侯学清(贵州民族大学) 》mooc慕课答案2026年版
《学前儿童心理学(徐州幼儿师范高等专科学校)1467145694 》mooc慕课答案2026年版
《植物趣话(扬州工业职业技术学院)1467129713 》mooc慕课答案2026年版
《2019秋电工技术(刘晓芳)(哈尔滨工业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《古代汉语Ⅱ(河西学院) 》mooc慕课答案2026年版
《改变生活的生物技术(培训需求) 》mooc慕课答案2026年版
《人体生理功能与健康(四川大学)1467143514 》mooc慕课答案2026年版
《集成电路工艺技术(西北工业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《画法几何及工程制图(二)(太原理工大学) 》mooc慕课答案2026年版
《会计学原理(西南民族大学) 》mooc慕课答案2026年版
《西方文论(东莞理工学院) 》mooc慕课答案2026年版
《现代交换技术(陇东学院) 》mooc慕课答案2026年版
《金融数据挖掘(双语)(合肥工业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《2016秋Visual Basic程序设计(兰州理工大学)(中国高校计算机教育MOOC联盟) 》mooc慕课答案2026年版
《机械测量技术(江苏电子信息职业学院)1450287442 》mooc慕课答案2026年版
《城市与建筑评论(同济大学浙江学院) 》mooc慕课答案2026年版
《汽车文化(江苏财经职业技术学院) 》mooc慕课答案2026年版
《材料科学基础20秋01班(苏州大学) 》mooc慕课答案2026年版
《Introductory Economics(Dongbei University of Finance & Economics) 》mooc慕课答案2026年版
《顾客心理与行为(江西财经大学) 》mooc慕课答案2026年版
《经济法学(一)(沈阳工业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《材料研究与测试方法(吉林师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《数字信号处理(北京信息科技大学) 》mooc慕课答案2026年版
《中国十大传统名曲赏析(山东工商学院) 》mooc慕课答案2026年版
《经济学入门(北京联合大学) 》mooc慕课答案2026年版
《数学分析(三)(湖南文理学院) 》mooc慕课答案2026年版
《人体解剖学(甘肃中医药大学) 》mooc慕课答案2026年版
《食品质量与安全控制学(湖南文理学院)1463467477 》mooc慕课答案2026年版
《传染病护理学(南京中医药大学)1465422540 》mooc慕课答案2026年版
2017 电路分析(陆平)(南通大学) 》mooc慕课答案2026年版
《犯罪心理学(安庆师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《食品安全控制(南京农业大学)1467119750 》mooc慕课答案2026年版
《汽车保险与理赔(黄河科技学院)1461781467 》mooc慕课答案2026年版
《自然科学经典导引(赣南师范大学) 》mooc慕课答案2026年版
《儿童发展(南京晓庄学院)1461682506 》mooc慕课答案2026年版
《土木工程制图Ⅰ(南京林业大学) 》mooc慕课答案2026年版
《形势与政策(河北经贸大学) 》mooc慕课答案2026年版
《中国饮食文化(通识课课程包课程) 》mooc慕课答案2026年版
《商务英语写作2(北京理工大学珠海学院) 》mooc慕课答案2026年版
《微观经济学(西南财经大学)1467044478 》mooc慕课答案2026年版
《动画设计(金陵科技学院) 》mooc慕课答案2026年版
账户
更新
搜索
帮助
答案目录