
1 萧伯纳 单元测试一
1、 问题:George Bernard Shaw is the representative of_.
选项:
答案: 【Realism】
2、 问题:George Bernard Shaw is___.
选项:
答案: 【a man against “art for art’s sake”;
able to use the stage to criticize the evils of capitalism;
a humorist;
able to construct the tightest well-made plot】
3、 问题:Western drama originates from_.
选项:
答案: 【religious ceremonial;
Ancient Greece 】
4、 问题:Many characters in Shaw’s plays are not talking but making speeches because Shaw wants to show that he himself is highly educated.
选项:
答案: 【错误】
5、 问题:The conflict between Barbara and his father shows the reality and power of money in capitalist countries.
选项:
答案: 【正确】
2 萨缪尔·贝克特 单元测试二
1、 问题:Cold War(1947-1991) is the struggle waged on political, economic and propaganda fronts between_.
选项:
答案: 【powers】
2、 问题:Samuel Beckett was born in Apr. 1906, Dublin, Ireland, but most of his life he lived in_.
选项:
答案: 【Paris】
3、 问题:Samuel Beckett who__refused to appear in the public after becoming famous.
选项:
答案: 【is a winner of Nobel Prize in literature;
is the representative of theatre of the absurd;
inspires many artists in various fields 】
4、 问题:Waiting for Godot which is regarded as the most famous and the best representative of the Absurd Theatre reflects the reality to a great degree.
选项:
答案: 【正确】
5、 问题:Anti-traditional Play like the absurd theatre shows that human life is meaningless and purposeless and people are pessimistic about the future because the great influence of two world wars.
选项:
答案: 【正确】
下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!
注意:只有1-5章节测验答案
完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。
如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试
为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多慕课答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com


注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/
我们的公众号
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情