英语演讲与口才(常州工学院) mooc慕课答案2026年版满分测试WYC

对应课程:点击查看
起止时间:2020-09-05到2021-12-22
更新状态:每周周末更新

1. Speaking in public Test1

1、 Public speaking is a way of making your ideas _______-of sharing them with other people and of influencing other people.
答案: (以下答案任选其一都对)public;
known;
known by other people;
known by others;
open

2、 Critical thinking is a matter of logic -of being able to think carefully, openly and ______.
答案: (以下答案任选其一都对)independently;
differently;
creatively

3、 Not only will public speaking skills be ______ to your personal success in a world shaped by globalization, they will be vital to China’s success in the 21st century.
答案: (以下答案任选其一都对)crucial;
important;
essential;
key;
very important;
critical

4、 The need for English public speaking arises in many ______:A presentation at an international conferenceA product demonstration to global buyersA toast at a dinner in honor of foreign guestsA tour for overseas friends or associates …
答案: situations

5、 As you work on expressing your ideas in clear, accurate language, you will enhance your ___ to think clearly and accurately.
答案: (以下答案任选其一都对)ability;
abilities;
capacity;
capacities;
capability;
capabilities

2. Speaking confidently Test 2

1、 Visualization means mental imaging in which a speaker vividly ____ himself or herself giving a successful presentation.

A:takes
B: pictures
C:lets
D:encourages
答案: pictures

2、 Don’t expect_____. Every speaker says or does something that doesn’t come across exactly as he or she had planned.

A:success
B:victory
C:nervousness
D: perfection
答案: perfection

3、 Nervousness in public speaking is normal, you just need more __.
答案: (以下答案任选其一都对)experience;
experiences;
practice;
practices;
confidence

4、 Taking a deep breath ____ and evenly is helpful to relieve nervousness.
答案: (以下答案任选其一都对)slowly;
calmly;
unhurriedly

5、 Speakers who think negatively about themselves and the speech experience are much more likely to be overcome by stage fright than are speakers who think_____.
答案: positively

3. Organizing the body of the speech Test 3

1、 Signposts are used to indicate _____you are in the speech.

A:where
B:what
C: why
D:what
答案: where

2、 There are four basic patterns of speech organization: chronological order, spatial order, ____ order and topical order.
答案: problem-solution order

3、 An outline of a speech includes purpose, central idea and ______.
答案: (以下答案任选其一都对)main points;
major points;
key points

4、 Supporting materials are the materials used to support a speaker’s ideas. Major kinds of supporting materials are examples, _____, and testimony.




注:此答案尚未制作完成,如需购买,可点击下方红字提交表单联系客服更新,更新后可直接在本网页购买答案

点击这里,联系客服更新


为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多MOOC答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com

注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/


我们的公众号

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情



点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案