综合英语(吉林大学珠海学院) mooc慕课答案2026年版满分测试

Chapter 1 Your College Years Chapter 1 单元测验

1、 A formal article usually consists of three parts. What are they?

A:the introduction, the supporting details and the conclusion
B:thesis statement, the body and the conclusion
C:the introduction, the body and the conclusion
D:the introduction, the body and the linking devices
答案: the introduction, the body and the conclusion

2、 The three components of a paragraph are the topic sentence, the supporting sentences, and _.

A:the general facts
B:the examples
C:the concluding sentence
D:the controlling idea
答案: the concluding sentence

3、 Our identity is determined by the following factors EXCEPT______.

A:genetic endowment
B:age
C:environment
D:chance events
答案: age

4、 In terms of writing device, which of the following sentence does not employ parallelism?

A:Clear writing should be a major concern both of writers and readers.
B:The Writing Center needs tutors who are ambitious, self-motivated, and who are dedicated.
C:that small group of villainous men who plan, organize, and launch this cataract of horrors upon mankind.
D:She was up in court a couple of times — drunk and disorderly.
答案: The Writing Center needs tutors who are ambitious, self-motivated, and who are dedicated.

5、 During their college year, students don’t grow in the aspect of ______.

A:establishing their sexual identity
B:learning to relate to family and friends in a new way
C:becoming more self-centered
D:developing new ways of grasping knowledge
答案: becoming more self-centered

Chapter 1 Your College Years unit 1 语法词汇测验

1、 1. As a result of careless washing, the jacket _____ to a child’s size.

A:1.contracted
B:compressed
C:shrank
D:decreased
答案: shrank

2、 Franklin’s ability to learn from observations and experience _____ greatly to his success in public life.

A:contributed
B:owed
C:attributed
D:related
答案: contributed

3、 I’m not sure whether I can gain any profit from this investment, so I can’t make a _____ promise to help you.

A:refined
B:defined
C:confined
D:definite
答案: definite

4、 It is _____ impossible to find a good educational computer program in this part of the country.

A:barely
B:hardly
C:merely
D:nearly
答案: nearly

5、 Grain production in the world is _____ but still millions go hungry.

A:staggering
B:shrinking
C:soaring
D:suspending
答案: soaring

6、 The ball _____ two or three times before rolling down the slope.

A:swayed
B:bounced
C:hopped
D:leapt
答案: bounced

7、 Mobile telecommunications’ _____ is expected to double in Shanghai this year as a result of a contract signed between the two companies.

A:capability
B:potential
C:impact
D:capacity
答案: capacity

8、 We should make a clear _____ between the two scientific terms for the purpose of our discussion.

A:separation
B:discrimination
C:distinction
D:deviation
答案: distinction

9、 He didn’t have time to read the report word for word: he just _____ it.

A:skimmed
B:observed
C:overlooked
D:glanced
答案: skimmed

10、 Your advice would be _____ valuable to him, who is at present at his wit’s end.

A:excessively
B:exceedingly
C:extensively
D:exclusively
答案: exceedingly

11、 No one had told Smith about _____ a lecture the following day.

A:there being
B:there be
C:there would be
D:there was
答案: there being 

12、 The teacher doesn’t permit _____ in class.

A:smoke
B:to smoke
C:smoking
D:to have a smoke
答案: smoking

13、 After _____ for the job, you will be required to take a language test.

A:being interviewed
B:interviewed
C:interviewing
D:having interviewed
答案: being interviewed 

14、 Your hair wants _____. You’d better have it done tomorrow.

A:cut
B:to cut
C:cutting
D:being cut
答案: cutting

15、 There is more land in Australia than the government knows _____.

A:what to do with
B:how to do
C:to do it
D: what to do with it
答案:  what to do with it

16、 We agreed to accept _____ they thought was the best tourist guide.

A:whatever
B:whomever
C:whichever
D:whoever
答案: whoever

17、 The match was cancelled because most of the members _____ a match without a standard court.

A:objected to having
B:were objected to have
C:objected to have
D:were objected to having
答案: objected to having

18、 When I try to understand _____ that prevents so many Americans from being as happy as one might expect, it seems to me that there are two causes.

A:why it does
B:what it does
C:what it is
D:why it is
答案: what it is

19、 He is late again today. I’ll _____ that he will not be late tomorrow.

A:be sure
B:hope for
C:see to it
D:make it so
答案: see to it

Chapter 3 A Dill Pickle Chapter 3 单元测验

1、 At the end of the story, Vera left the man. This belongs to which element of short story?

A:exposition
B:complication
C:climax
D:resolution
答案: climax

2、 Which of the following sentences is NOT an example of depicting a character through his or her looks?

A:You look so well. I’ve never seen you look so well before.
B:The man is “far better looking now than he had been then.”
C:He had lost all that dreamy vagueness and indecision.
D:But as she watched him draw her glove through his fingers, gently, gently…
答案: But as she watched him draw her glove through his fingers, gently, gently…


下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!


完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。


如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试

不知道怎么购买?点击这里查看购买教程!


为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多慕课答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com

注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/


我们的公众号

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情


 


点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案