大学英语(二)_郭尔雄(荆楚理工学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-17到2020-06-30

Unit 6 Maker Movement in China B2-U6 Quiz

1、 With my parents’ _, I have successfully completed my PhD. Degree.

A:agreement
B:accomplishment
C:enlightenment
D:encouragement
答案: encouragement

2、 Baby ______ means that the birth of babies rises rapidly in a short period of time.

A:wave
B:boom
C:increase
D:rise
答案: boom

3、 The auditorium ha

点我阅读全文

综合英语(吉林大学珠海学院) mooc慕课答案2026年版满分测试

Chapter 1 Your College Years Chapter 1 单元测验

1、 A formal article usually consists of three parts. What are they?

A:the introduction, the supporting details and the conclusion
B:thesis statement, the body and the conclusion
C:the introduction, the body and the conclusion
D:the introduction, the body and the linking devices
答案: the introduction, the body and the conclusion

2、 The three components of a paragraph are the topic se

点我阅读全文

大学英语Ⅰ(河南农业大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

 

Unit 1 Growing Up Test 1

1、 People appreciate ______ with him because he has a good sense of humor.

答案: working

2、 When I left school I was still keen to _ my French.

答案: keep up

3、 _ you meet some really interesting people, but most of the time they’re fairly ordinary.

答案: Every now and then

4、 The package was sent to a wrong _.

答案: destination

5、 Parachutin

点我阅读全文

全新版大学进阶英语综合教程2(赣南师范大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Living Green B2-U1 Quiz

1、 Which of the following can be referred to as a time signal?

A:after that  
B:as a result 
C:after all  
D: in a word
答案: after that  

2、 Inspectors were appointed to _ into the affairs of the company.

A:require   
B:inquire
C:acquire
D:request
答案: inquire

3、 Which of the following is a synonym of the verb “haul”?  

A:to

点我阅读全文

综合英语(中南大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试

1、 The desire for peace political differences.

答案: transcended

2、 Which festival is held on the first full moon of the lunar year?

答案: The Lantern Festival

3、 Are you extroverted or ?

答案: introverted

4、 who travel to Peking will see many historic sites about which they have read.

答案: Those

5、 A flashing yellow light caution.

点我阅读全文