
对应课程:点击查看
起止时间:2020-02-17到2020-06-28
更新状态:已完结
Chapter 1 Software Process Chapter 1 Test
1、 According to Brooks, which of the following is not an essential difficulty of software development?
A:conformity
B:invisibility
C:correctness
D:changeability
答案: correctness
2、 The software quality of supportability (adaptiveness) includes:
A:reliability
B:usability
C:maintainability
D:all of the above
答案: maintainability
3、 The “repeatable” level of CMM (Level 2 ) means that:
A:both management and engineering processes are codified and followed
B:metrics are used to control the process
C:continuous process improvement is in place
D:none of the above
答案: none of the above
4、 The Continuous Service Improvement Programme (CSIP) is part of:
A:CMM
B:ISO 9000
C:ITIL
D:COBIT
答案: ITIL
5、 UML models include:
A:state models
B:state change models
C:behavior models
D:all of the above
答案: all of the above
6、 Process-oriented integration is an integration:
A:on the level of databases or application programming interfaces (APIs) that externalizeinformation for consumption by other applications
B:in which information is externalized from multiple software systems into a commonuser interface
C:that links application interfaces (that is, services defined through an interfaceabstraction)
D:none of the above
答案: none of the above
7、 Which of the following is not an approach to carry out system planning:
A:ERP
B:SWOT
C:ISA
D:all of the above
答案: ERP
8、 Which of the following is a primary activity of the VCM approach:
A:human resource management
B:services
C:administration and infrastructure
D:none of the above
答案: services
9、 Which of the following is not considered a participant (perspective) in the ISA approach:
A:subcontractor
B:owner
C:manager
D:all of the above
答案: manager
为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多MOOC答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com


注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/
我们的公众号
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情
