Introduction To Global Health(Fudan University) mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-12-09到2021-09-30

2. Health System and Financing 2.2Test for Health System and Financing

1、 Which of the following items is not included in inputs of health system?

A: medical staff
B:tax cuts
C:funding for public health projects
D:appropriate health technology
E:health information
答案: tax cuts

2、 Which of the following items is not included in WHO functional framework for health systems?

点我阅读全文

中级微观经济学(双语)(西南财经大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Introduction Unit 1 Test

1、 Which of the following statements is a normative statement?

答案: The government ought to take some measures to reduce the unemployment rate.

2、 Which of the following statements is not a positive statement?

答案: Air pollution is harmful, therefore, the government should increase the tax in order to reduce pollution.

3、 What is ...

点我阅读全文

数理统计学(云南大学)1465527494 mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-09-06到2022-02-12
暂停更新

第一章 简介及数据收集(Introduction and Data Collection) 第一章测验题

1、 The process of using sample statistics to draw conclusions about true population parameters is called

A:statistical inference.
B:the scientific method.
C:sampling.
D:descriptive statistics.
答案: statistical inference.

2、 Those methods involving the collection, presentation, and characterization of a set of

点我阅读全文

英语影视欣赏(天水师范学院) mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-08-30到2021-12-10
暂停更新

Module 1 Mona Lisa Smile Quiz 1

1、 Which is NOT true about Betty Warren?

A:She is an influential and conservative girl before meeting Miss Watson.
B:Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.
C:She is critical of Miss Watson on several occasions.
D:Her self-awareness is gradually awakened.
答案: Her happy marriage proves the success of women’s education in the 195

点我阅读全文

2021秋国际金融(英语)(山东大学) mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-09-06到2022-01-10
每周周末更新

Chapter 5: Interest Yields, Interest Rate Risk, and Derivative Securities Chapter5

1、 The amount of credit extended via a financial instrument is known as the

A:principal.
B:premium.
C: interest.
D:interest rate.
答案: principal.

2、 When someone sells a bond at a discount, the holder of the bond earns __ with the purchase.

A:a capital gain
B:a capital lo

点我阅读全文

语言学导论(二)(北京语言大学)1461905442 mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-09-29到2020-12-31

作业Chapter 1 Invitations to Linguistics Homework for Chapter 1

1、 What are the design features of human language? Illustrate them with examples.
评分规则: 总分为100分。每个区别性特征各20分(定义、例子)每个区别性特征的定义、例子的解释说明完整、明确20分;每个区别性特征的定义解释明确,例子的解释较准确、但不完整15分;每个区别性特征的定义解释不准确,但例子的解释完整明确15分;每个区别性特征的定义解释不准确、例子的解释说明不完整10分;

点我阅读全文

2021秋国际交流英语SPOC(哈尔滨工业大学(深圳)) mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-09-15到2021-12-27
每周周末更新

LESSON 1 Greetings, Introductions, Gift-giving 基本社交礼仪 第一单元测试

1、 A
greeting is more effective when we combine verbal and non-verbal ways of
communication.

A:正确
B:错误
答案: 正确

2、 When we address a
teacher as Professor, he/she will feel honored.

A:正确
B:错误
答案: 错误

3、 Job titles are
usually put in front of peo

点我阅读全文

国际经济学(双语)(山东财经大学)1465442541 mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-09-05到2022-01-10
每周周末更新

Chapter 2 Comparative Advantage Test for comparative advantage

1、 When Adam Smith presented his theory of absolute advantage, he thought that all value was measured in terms of the amount of _ used in the production of the good.

A:land
B:labor
C:capital
D:money
答案: labor

2、 The Mercantilists did not advocate:

A:stimulating the nation’s exports
B:free tr

点我阅读全文

跨文化交际通识通论(大连海事大学) mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-08-29到2021-10-24

Unit 1 Festivals & Customs 1.4 Unit Quiz

1、 Like Christmas in the West, ___ is the most important festival in China.

A:Mid-autumn Festival
B:Dragon Boat Festival
C:Spring Festival
D:Lantern Festival
答案: Spring Festival

2、 When is Spring Festival?

A:May 5.
B:The first day of the first lunar month.
C:The fifteenth day of the eighth lunar month.
D:Marc

点我阅读全文

大学英语Ⅲ(滨州医学院)1463469473 mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-03-07到2021-06-30

Lesson Two Nature (Listening & Speaking) and Fear (Reading & Writing) Quiz for Unit Two

1、 When Nadir is comparing Hadrain’s Wall to Great Wall, which of the following aspects is mentioned?

A:The construction period
B:The length of the walls
C:The prestige of the walls
D:All of the above
答案: All of the above

2、 Which one is not the function of comparison and contrast?
<

点我阅读全文

商务英语阅读(宁波工程学院)1465556450 mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-10-08到2022-01-14
每周周末更新

Unit 1 Text A China goes Global (1) Unit 1 Text A P 6-7

1、 The passage mainly talks about

A:Zhang Ruimin’s management theories
B:Haier’s process of globalization
C:Haier’s gains and loss to its success
D:Business and management
答案: Haier’s process of globalization

2、 What is not the reason that Haier is important?

A:It is outstanding and successful
B:It

点我阅读全文

跨文化交际通识通论(扬子津校区)(扬州大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit One 3. Unit Test

1、 All of the following are parts of culture except ______.

答案: natural landscapes

2、 Intercultural communication refers to the study of ______.

答案: communication among people from different cultures

3、 Stereotypes are considered ______.

答案: the most significant barrier to effective intercultural communication

4、 All the following are examples of stereotypes except ______..

点我阅读全文

职场英语(西南交通大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit One Know yourself Test One

1、 Which career goal is NOT mentioned by the students in dialog 1 in Lesson 1?

答案: doctor.

2、  Which statement is true according to dialog 2 in Lesson 1? 

答案: One girl is leaving her current job and the other girl is thinking about going to graduate school.

3、 What is the most possible relationship between the two persons in dialog 3 in Lesson 1?

答案: Boyfriend and girlfrie

点我阅读全文

英语话中华(山东大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Amazing Landscapes Unit 1 Quiz

1、 What is the nickname of Mount Huashan?

A:Flower Mountain.
B:Longevity Mountain.
C:The head of Five Sacred Mountains.
D:The Centre of Heaven and Earth.
答案: Flower Mountain.

2、 What made Mount Hengshan (Shanxi) a place of strategic importance in history?

A:Its beautiful scenery.
B:Its rich natural resources.
C:Its geographical advantages.
D:Its

点我阅读全文

医学英语阅读(中南大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

第一章Sleepinghealth

textunderstanding

1、:
​A variety of mental disorders like ___________ can cause insomnia.​

A: Restless Leg Syndrome
B: post shock stress disorders
C: bipolar disorder
D: compulsive disorders
答案:  post shock stress disorders;
bipolar disorder;
compulsive disorders

2、:
‍Factors that may lead to the diagnosis of insomnia include‍

A: the difficulty of

点我阅读全文

大学英语拓展课程(跨文化交际)(桂林电子科技大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 哲学(Philosophy) Unit 1 单元测试

1、 Who is the creator of the philosophy of Taoism?

答案: Laozi

2、 Who is the creator of the philosophy of Mohism?

答案: Mozi

3、 Chinese Philosophy refers to any of several schools of philosophical thought in the Chinese tradition, including _____.

答案: Confucianism;
Taoism;
Legalism;
Mohism

4、 What are the three major philosophy systems in the worl

点我阅读全文

高级财务管理(首都经济贸易大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Chapter 1. Corporate Finance, Ownership Structure, and Corporate Governance Test for Chapter 1

1、 Concerning the characteristics of shareholder heterogeneity, which of the following is False?

答案: Shareholders have different preferences on the age of the chief executive officer.

2、 Which of the following statement is False about the finance policy?

答案: The determining right of the financial policy is senior managers.

3、 Whi

点我阅读全文

经济学I(电子科技大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

 

第一篇 经济学导论 单元测验1:第一篇( 经济学导论)

1、 Microeconomics is often called 

答案: price theory. 

2、 Society faces trade-offs because of 

答案:  scarcity. 

3、 The purpose of making assumptions in economic model building is to 

答案: simplify the model while keeping important details. 

4、 Which of the following is true?

答案: Efficiency refers to the size of the econo

点我阅读全文

实用英语写作(西北工业大学)mooc慕课答案2026年版满分测试

Lecture 1 Resume Quiz 1

1、 Which of the following statement about resume is proper? ______.

答案: It is an important ticket to an interview

2、 Which of the following is NOT a possible component of a resume? ______.

答案: Family information

3、 In the education background or work experience part of a resume, in what order should the items be listed? ______.

答案: Reverse chronological order

4、 What are the featur

点我阅读全文