
对应课程:点击查看
起止时间:2021-04-19到2021-07-20
更新状态:暂停更新
02 A Good Read Unit test
1、 What is the main writing purpose of the passage Danger! Books may change your life?
A:To show the reader how to read fictions.
B:To persuade the reader that reading can be a life changing experience.
C:To claim that books provide the meaning of life.
D:To recommend some non-fiction books to read.
答案: To persuade the reader that reading can be a life changing experience.
2、 Why are we like Alice in wonderland when we read a book?
A:Because, like Alice, we often have accident.
B:Because reading makes us feel young again.
C:Because reading opens the door to new experiences.
D:Because books lead us into a dream world.
答案: Because reading opens the door to new experiences.
3、 According to the author, what is the advantage of reading over real life?
A:There is more variety in books than in real life.
B:We can experience variety in books than in real life.
C:The people we meet in a book are more interesting than real people.
D:It’s harder to make sense of teal life than a book.
答案: We can experience variety in books than in real life.
4、 Which one is not the struggle that Miller, the author of They are alive and they spoke to me, has with books?
A:He had no money to buy books.
B:The books he wanted were always out at the library.
C:The books he liked were prohibited to circulate, but only for library use.
D:He was too young to borrow the “immoral” books.
答案: The books he liked were prohibited to circulate, but only for library use.
5、 “A book lying idle on a shelf is wasted ammunition.”(Para. 4) What is the figure of speech used in this sentence?
A:Simile.
B:Metaphor.
C:Personification.
D:Analogy.
答案: Analogy.
6、 According to Miller, what should you do when you find a book you want to read?
A:Pick it up and start reading.
B:Ask a friend for advice about the book.
C:Think about whether you really need to read it.
D:Only read it if it is original.
答案: Think about whether you really need to read it.
7、 Why does Miller especially admire about Blaise Cendrars?
A:He had a very adventurous life.
B:He was a great writer.
C:He knew what to do with his time.
D:He read as well as wrote a lot.
答案: He read as well as wrote a lot.
8、 The author’s tone in the passage is _____.
A:ironic
B:unreasonable
C:contradictory
D:inexplicable
答案: ironic
9、 What kinds of books helps Thomas Merton find out the true meaning of life?
A:William Blake’s poetic works.
B:Various plays by ancient Greek thinkers and writers.
C:Religious writings.
D:Novels ranging from the classics to the most recent.
答案: William Blake’s poetic works.;
Various plays by ancient Greek thinkers and writers.;
Religious writings.
10、 What are the reading’s benefits that the author reemphasizes in the end of his writing?
A:To visit another world.
B:To meet different people.
C:To live other lives.
D:To reflect on ourselves.
答案: To visit another world.;
To meet different people.;
To live other lives.;
To reflect on ourselves.
11、 The novel Thing fall apart, setting in Nigeria at the end of the 19th century, is a postcolonial novel and a portrayal of culture clash.
A:正确
B:错误
答案: 正确
为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多MOOC答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com


注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/
我们的公众号
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情