
对应课程:点击查看
起止时间:2020-10-12到2021-01-23
更新状态:已完结
Unit Three Interview Test Three
1、 How many sick __ do we get per year?
A:days
B:times
C: leaves
D:moments
答案: leaves
2、 The interview went great, but the salary was the _ point.
A:stopping
B:stuck
C:turning
D:sticking
答案: sticking
3、 “_______.” “I’ve always earned in the mid-range of the national average for my position.”
A:Can you tell me about your salary expectation?
B: Can you tell me about your salary history?
C:Can you tell me what salary you’re hoping?
D: Can you tell me about your wage gap?
答案: Can you tell me about your salary history?
4、 “________” “We provide employees with complete medical and dental coverage, and we have a vision care plan you can opt into.”
A:What kind of insurance do you offer?
B:What kind of insuring do you offer?
C: What are your annual bonus?
D: What are your beneficials?
答案: What kind of insurance do you offer?
5、 When preparing for the interview, how many questions should you plan to ask the person interviewing you?
A:None. The focus of the interview is on you answering questions, not asking them.
B:At least a few. Show you are interested and knowledgeable about the position and organization.
C:Bring a list of 20 questions and don’t leave until you get them all answered.
D:None of the above.
答案: At least a few. Show you are interested and knowledgeable about the position and organization.
6、 What is the best way to greet the person interviewing you?
A:A kiss on the cheek.
B:A firm handshake.
C:A wave from a distance of 15 feet.
D:A hug.
答案: A firm handshake.
7、 Your job interview is scheduled for 9 a.m. What time should you arrive?
A:1 minute before the interview begins.
B:30 minutes before the interview begins.
C:45 minutes before the interview begins.
D:10 minutes before the interview begins.
答案: 10 minutes before the interview begins.
8、 What should you NOT wear to a job interview?
A:Lots of perfume or aftershave.
B:Clothing slightly dressier than what you’d wear on the job.
C:A watch.
D:Polished shoes.
答案: Lots of perfume or aftershave.
9、 Which is the best way to follow up with a prospective employer after an interview?
A:Email.
B:Handwritten note.
C:Phone call.
D:Phone message.
答案: Email.
10、 If someone asks you why you’re looking for work, what should you NOT say?
A:”I’m looking for a new challenge.”
B:”My old boss was a complete idiot.”
C:”I think this job is right for me based on my experience.”
D:”My organization was forced to downsize, and I lost my job.”
答案: “My old boss was a complete idiot.”
11、 What is a good answer to this question: “How would you feel about working for someone younger than you?”
A:”I can work well with people of any age.”
B:”I don’t understand the question.”
C:”I don’t see how that question is relevant.”
D:”In my experience, older workers are better colleagues.”
答案: “I can work well with people of any age.”
12、 What is NOT a good question to ask during the job interview?
A:”Will this position require travel?”
B:”When do you expect to fill this position?”
C:”Can I have an office with a window?”
D:”What will be my responsibilities in this job?”
答案: “Can I have an office with a window?”
13、 At the start of an interview you should:
A:Try to find common interests.
B:Look around the interview’s office for things to comment on.
C:Shake the interviewers hand firmly and look him or her in the eye.
D:All of the above.
答案: All of the above.
14、 What is the one thing you don’t want to do during the first interview?
A:Negotiate pay.
B:Connect with the interviewer.
C:Communicate why you are a good fit.
D:Close by arranging the next interview.
答案: Negotiate pay.
15、 As soon as the interview is over, you should:
A:Go home and rest. You deserve it.
B:Replay each question and answer in your mind.
C:Send an immediate thank you note.
D:Sit back and wait for the job offer to come in.
答案: Send an immediate thank you note.
16、 When answering interview questions it is important to:
A:Be specific.
B:Be general.
C:Stretch the facts to look good.
D:Seize control of the interview whenever possible.
答案: Be specific.
17、 “Could you tell me about a time you got tough feedback from a supervisor or boss?” The best answer to the above interview question is: ___
A:I received feedback that I had been a little short with a client. The feedback was handled very professionally. I understood exactly what, when and why it happened. It hurt to hear, I gladly accepted it and made sure it never happened again.
B:I was told several times that my contributions to the team were positively recognized and appreciated. I was very happy for this information as I wasn’t really feeling like I was contributing as much as I could have.
C:The best example was the time I was reprimanded for a goal that had not been met for the quarter due to another individual being a road block for me getting the task done. I was pretty angry as I had told my manager about the problem several times.
D:None of the above.
答案: I received feedback that I had been a little short with a client. The feedback was handled very professionally. I understood exactly what, when and why it happened. It hurt to hear, I gladly accepted it and made sure it never happened again.
18、 “Could you tell me about a time you worked as part of a team?” The best answer to the above interview question is: _____
A:I helped build our professional services with a team of peers. We wholeheartedly provided our thoughts and ideas and shared our professional experience. I clearly remember us process mapping with a big whiteboard, in free-flowing, brainstorming way.
B:I imagine my best team experience would be one where we could walk through a project schedule, get on the same page, talk through issues and roadblocks, and set a plan of action. That would be an incredible experience.
C:The new product launch would be one of the best examples of teamwork that I saw at my last job. They established good camaraderie, learned from each other, and discussed how to continue to be successful working with other departments in the company.
D:None of the above.
答案: I helped build our professional services with a team of peers. We wholeheartedly provided our thoughts and ideas and shared our professional experience. I clearly remember us process mapping with a big whiteboard, in free-flowing, brainstorming way.
19、 “Could you tell me about a time you experienced professional growth?” The best answer to the above interview question is: _____
A:Absolutely. Professional growth is paramount to me. I have a very clear plan for where I want my career to go and I set very specific goals. And as long as I am given ample guidance I fully expect to be able to grow throughout my career.
B:I once managed a high-needs client. I regularly tweaked how I communicated so they knew I was building our mutual success. The regular adjustments meant I inevitably slipped up from time-to-time, but I learned from my mistakes.
C:I experience professional growth every day. There are just so many examples. I am always highly invested in learning new things and in growing. It’s a priority for me, really.
D:None of the above.
答案: I once managed a high-needs client. I regularly tweaked how I communicated so they knew I was building our mutual success. The regular adjustments meant I inevitably slipped up from time-to-time, but I learned from my mistakes.
20、 Interview decides whether an applicant should be ___.
A:hired
B:fired
C:booked
D:none of above
答案: hired
21、 dress code ( )
A:穿衣规范
B: 擅长多任务处理
C:目标客户
D:和…一致
答案: 穿衣规范
22、 promotion ladder ( )
A:基本工资
B:履行责任
C:晋升渠道
D:公司(企业)文化
答案: 晋升渠道
23、 target customer ( )
A:擅长多任务处理
B: 目标客户
C:从容应对压力
D:基本工资
为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多MOOC答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com


注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/
我们的公众号
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情
