
对应课程:点击查看
起止时间:2020-02-14到2020-06-25
更新状态:已完结
Unit 1 Company Unit 1 Company – Test
1、 not formal or not for a formal situation
A:convey
B:casual
C:professional
D:suspect
答案: casual
2、 a move to a more important job or position in a company or organization
A:sharp
B:convey
C:casual
D:promotion
答案: promotion
3、 to think that something is probably true, especially something bad
A:suspect
B:promotion
C:career
D:professional
答案: suspect
4、 the particular occupation for which you are trained
A:professional
B:convey
C:career
D:casual
答案: career
5、 to reduce someone’s pain or unpleasant feelings, to make a problem less difficult or serious
A:relieve
B:career
C:sharp
D:suspect
答案: relieve
6、 someone who earns money by doing a job, sport, or activity that many other people do just for fun
A:promotion
B:career
C:sharp
D:professional
答案: professional
7、 something successful or impressive that is achieved after a lot of effort and hard work
A:promotion
B:professional
C:casual
D:accomplishment
答案: accomplishment
8、 speaking in a way that shows you disapprove of something or are annoyed
A:suspect
B:accomplishment
C:sharp
D:promotion
答案: sharp
9、 to communicate or express something, with or without using words
A:convey
B:career
C:casual
D:relieve
答案: convey
10、 a specialized division of a large organization
A:promotion
B:professional
C:department
D:suspect
答案: department
11、 Three engineers in R&D didn’t get their wages on time. They should conact the Production Department.
A:正确
B:错误
答案: 错误
12、 Several customers complained about a bad smell from the company’s hair care products.They can make a complaint at the Human Resources department.
A:正确
B:错误
答案: 错误
13、 Lily, a newcomer who should report to the Accounting Department.
A:正确
B:错误
答案: 错误
14、 Shrek, a visitor who would like to visit the workshop. He should go to the Production Department directly.
A:正确
B:错误
答案: 正确
15、 There are several spelling mistakes in the new profile on the company’s website. The Administrative Department should be responsible for it.
A:正确
B:错误
答案: 正确
16、 Two important clients called to ask for products with new features and better designs.They’d better go the Sales & Marketing Department.
A:正确
B:错误
答案: 错误
17、 Daniel, a worker who hasn’t received his salary yet. He should check it at the Accounting Department.
A:正确
B:错误
答案: 正确
18、 Brad, a client who is to discuss promotion on products. He should consult with the Sales and Marketing Department.
A:正确
B:错误
答案: 正确
19、 Annies, a customer who complains about the product. The After-sales Service Department will handle it.
A:正确
B:错误
答案: 正确
20、 Naomi, a technician has a new idea about improving the machine. She should cooperate with the Research & Development Department.
A:正确
B:错误
答案: 正确
Unit 2 People in Business Unit 2 People in Business – Test
1、 a set of customs and rules for polite behavior, especially among a particular class of people or in a particular profession.
A: social
B:etiquette
C:rank
D:regulation
答案: etiquette
2、 rather formal and not very friendly or relaxed
A:rude
B: strict
C: polite
D: stiff
答案: stiff
3、 relating to the status or rank that someone has in society or leisure activities that involve meeting other people
A:social
B:count
C:supervisor
D:rank
答案: social
4、 the position or grade that they have in an organization
A:place
B:rank
C:toast
D:branch
答案: rank
5、 to consider sb/sth in a particular way
A:special
B:count
C:assess
D:update
答案: count
为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页
添加书签方法:
1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页
2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多MOOC答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com


注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/
我们的公众号
打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺
本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案
点击这里,可查看公众号功能介绍

一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情
