大学英语(二)(武汉交通职业学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-14到2020-06-25

Unit 1 Company Unit 1 Company – Test

1、 not formal or not for a formal situation

A:convey
B:casual
C:professional
D:suspect
答案: casual

2、 a move to a more important job or position in a company or organization

A:sharp
B:convey
C:casual
D:promotion
答案: promotion

3、 to think that something is probably true, especially something bad

点我阅读全文

大学英语自学课程(下)(九江学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-16到2020-06-30

Topic 5 Cyber World 网络世界 Self-Assessment 5

1、 Section D Directions: Read the following text about social media networks. For questions 41-45, choose the answer (A, B, C or D) which you think fits best according to the text. Social Media Networks Communication technology is invading our life more than ever before. Mobile phones are never farther than a reach of our hands away. Emails, social networks, the Internet are more present tha

点我阅读全文

大学英语自学课程(下)(九江学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-16到2020-06-30

Topic 5 Cyber World 网络世界 Self-Assessment 5

1、 Section D Directions: Read the following text about social media networks. For questions 41-45, choose the answer (A, B, C or D) which you think fits best according to the text. Social Media Networks Communication technology is invading our life more than ever before. Mobile phones are never farther than a reach of our hands away. Emails, social networks, the Internet are more present tha

点我阅读全文

综合英语(河南师范大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 My Father

Test for Cultural Background

1、:
In Britain, children start their primary school at___ until ____years old. ‎​‎

答案:  5, 11  

2、:
In Britain, students can take A level examinations _____.‎​‎

答案:  two years before going to university

3、:
 In Britain, universities used to be free, but now students have to pay for____.‏‎‏

答案:  part of their courses

4、:

点我阅读全文

大学英语Ⅰ(河南农业大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

 

Unit 1 Growing Up Test 1

1、 People appreciate ______ with him because he has a good sense of humor.

答案: working

2、 When I left school I was still keen to _ my French.

答案: keep up

3、 _ you meet some really interesting people, but most of the time they’re fairly ordinary.

答案: Every now and then

4、 The package was sent to a wrong _.

答案: destination

5、 Parachutin

点我阅读全文