大学英语(1)(郑州西亚斯学院)1460891453 mooc慕课答案2026年版满分测试WYC

对应课程:点击查看
起止时间:2020-08-08到2020-12-31
更新状态:已完结

Unit 1 Toward a brighter future for all 1.7 Unit Test

1、 What object did the president’s father hand to him on his high school graduation?

A:Pictures.
B:Flowers.
C:Alarm clock.
D:Diploma.
答案: Alarm clock.

2、 Why does the president recall a picture of his own high school graduation?

A:Because he wants to remind the freshmen to cherish time.
B:Because he wants to memorize his parents.
C: Because his high school years are unforgettable.
D:Because he misses his high school days.
答案: Because he wants to remind the freshmen to cherish time.

3、 In paragraph 5, Vera Wang is cited as an example to encourage students to__.

A:work hard in a particular field
B:be independent
C:major in fashion design
D:sample different courses widely
答案: sample different courses widely

4、 Which of the following is not mentioned by the president in the text?

A:The president’s major in college.
B:Courses available in the university.
C:Some unpleasant new experiences.
D:His expectations of the students.
答案: The president’s major in college.

5、 Which of the following criteria does U.S. university admission mostly base on?

A:SAT or ACT exam scores.
B:High school Grade Point Average (GPA).
C:Completion of high school course.
D: Participation in extracurricular activities.
答案: SAT or ACT exam scores.;
High school Grade Point Average (GPA).;
Completion of high school course. ;
Participation in extracurricular activities.

6、 Which of the following are the resources provided to students in university?

A:A learned and caring faculty.
B:Great sports facilities.
C:Student organizations.
D:A comprehensive library.
答案: A learned and caring faculty. ;
Great sports facilities.;
Student organizations.;
A comprehensive library.

7、 For undergraduates, the fourth year of degree is called junior year.

A:正确
B:错误
答案: 错误

8、 When previewing a reading material, we should firstly read every first sentence in every paragraph.

A:正确
B:错误
答案: 错误

9、 This text is a welcoming speech given by a university president.

A:正确
B:错误
答案: 正确

10、 We have ___ that your journey toward self-discovery will yield more than personal advancement.
答案: confidence

Unit 2 A child’s clutter awaits an adult’s return 2.7 Unit Test

1、 How does the mother feel towards her daughter’s leaving home?

A:Glad.
B:Worried.
C:Glad and worried.
D:Upset.
答案: Glad and worried.

2、 Why does the author say “I think maybe the truck wasn’t such a bad idea, after all”?

A:Because the truck is practical enough.
B:Because the truck is big enough.
C:Because the truck is safe enough.
D:Maybe it helps her to feel less small in a big world.
答案: Maybe it helps her to feel less small in a big world.

3、 A large envelope marked with “DO NOT THROW AWAY” catches the mother’s attention. What’s inside it?

A:Family photographs.
B:Letters.
C:Greeting cards.
D:Love notes from the parents.
答案: Family photographs.;
Letters.;
Greeting cards.;
Love notes from the parents.

4、 Some say a good relationship starts with good communication. What can we do to strengthen communication with our parents?

A:Visit them whenever possible.
B:Teach them to use new communication tools, such as WeChat and Skype so that they can communicate with us wherever we are.
C:Try to look at things in their perspectives.
D:Share with them our feelings, problems or ambitions.
答案: Visit them whenever possible.;
Teach them to use new communication tools, such as WeChat and Skype so that they can communicate with us wherever we are.;
Try to look at things in their perspectives.;
Share with them our feelings, problems or ambitions.

5、 While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.

A:正确
B:错误
答案: 正确

6、 The
text depicts a mother’s responses to her daughter’s fight for
independence through detailed description of the mess left behind by the
daughter.

A:正确
B:错误
答案: 正确

7、 The mother feels her throat ______ at the sadness in her husband’s voice.
答案: tighten

8、 The author says that she is a plague of locusts ______ the closet.
答案: emptying

Unit 3 College life in the Internet age 3.7 UnitTest

1、 What is digital educational technology?

A:Traditional classroom
B: Chalkboard
C:Chalk
D:Computers
答案: Computers

2、 How does the author’s attitudes towards the college life in the Internet age?

A:Objective.
B:Supportive.
C:Neutral.
D:Indifferent.
答案: Supportive.

3、 What are the advantages of studying online in the dorm?




注:此答案尚未制作完成,如需购买,可点击下方红字提交表单联系客服更新,更新后可直接在本网页购买答案

点击这里,联系客服更新


为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多MOOC答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com

注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/


我们的公众号

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情



点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案