大学英语听力(河南城建学院)1465517456 mooc慕课答案2026年版满分测试WYC

对应课程:点击查看
起止时间:2021-09-04到2022-01-31
更新状态:每周周末更新

第1讲 Identifying consonant clusters Test 1

1、 请访问该链接下载听力单元测试题Mother told Mary not to ——so quickly.

A:/st/
B:/sp/
C:/sk/
D:/str/
答案: /sp/

2、 I think my listening has —–a lot.

A:/pr/
B:/br/
C:/bl/
D:/pl/
答案: /pr/

3、 What a —– idea!

A:/pr/
B:/pl/
C:/kl/
D:/bl/
答案: /pl/

4、 The shoe shop is at the corner
of the ——.

A:/tr/
B: /dr/
C:/str/
D:/spr/
答案: /str/

5、 After I ——, I got a job in
the City Bank.

A:/kr/
B: /pr/
C:/gr/
D:/br/
答案: /gr/

第2讲 Identifying weak forms in English Test 2

1、 请先在此处下载题目音频文件https://pan.baidu.com/s/13bapEJmE7-n4mAWPgEP-VA 。听音频文件中的7段短对话,并分别根据每段对话的内容判断以下1-7题的陈述是否正确。1. Rick says that Dubai has clean and safe streets.

A:正确
B:错误
答案: 错误
分析:script:
I: Rick, you’ve lived in Dubai for…what, four years, right?
R: Yeah, four years.
I: So wha’s it like, living in Dubai?
R: Well, I read that Dubai is one of the world’s fastest growing cities, so there are a lot of people, and it’s very crowded. It’s a great city for shopping, and going out. And it has a really good nightlife, with lots of bars and clubs.
I: Is it a safe city?
R: Yes, there isn’t a lot of crime. The streets are very safe. But one of the biggest problems is the traffic. Everyone drives a car here–petrol is still cheap, so the traffic’s terrible. One good thing is the taxis though. There are lots of them, and they’re cheap, so you don’t have to drive.

2、 2. Sasha says that the public transport system in Tokyo is fast and cheap.

A:正确
B:错误
答案: 正确
分析:I: Sasha, you live in Tokyo, don’t you?
S: That’s right.
I: And, do you… do you like it? Do you like living in Tokyo?
S:Yeah, Tokyo is a great city to live in. People think it’s very expensive, but actually you can buy Japanese food in the supermarkets quite cheaply, and eating out in Japanese restaurants isn’t expensive either.
I: How about getting around? What’s the public transport like?
S: There’s really good public transport system here. The metro system is fantastic. It’s very fast, and it’s chap, so lots of people use it.That’s the only problem. It gets very crowded.
I: And waht do you like best about living in Tokyo?
S:Ah, the food, definitely. I love Japanese food! And the green spaces. There are lots of parks and gnreen spances, so it’s less polluted than you think.

3、 3. Charlie says that Sydney has one of the most beautiful coastlines in the world.

A:正确
B:错误
答案: 正确
分析:I: What about Sydney? What’s Sydney like, Charlie?
C: Sydney is one of the best cities in the world. There are lots of young, friendly people living here, so there’s a really good atmosphere. The streets are clean and safe and there are lots of things to see and do. There are beautiful building, like the Opera House. You can sit and watch the boats on the harbor. And it has one of the most beautiful coastlines in the world.
I: What’s the weather like? Is it really hot?
C: The weather is perfect. It’s never too hot and never too cold. You can eat outside all year round, so there’s a great cafe culture with lots of places on the streets selling really good coffee.
I: So, are there any problem?
C: Problems? Not really. Traffic, I suppose. Too much traffic and a terrible public transport system.

4、 4. The inquirer wants to rent a boat for 18 people for 3 or 4 days.

A:正确
B:错误
答案: 错误
分析:A: Hi there, David.
D: Hi, Tom. We’d like to rent a boat and take it down the River Thames for about three or four days. And it needs to be a big boat for about 80 people.
A: Eighty?
D: Yes, we’re inviting a few friends along.
A: And when would you like it?
D: We told our friends this weekend. Would you be able to organize it for us?
A:Yes, of course. Can you give me a moment? I’ll make a few calls. Do you want me to get a boat with a cook and restaurant service?
D: That would be wonderful.

5、 5. The inquirer wants to visit the White House tomorrow afternoon.

A:正确
B:错误
答案: 正确
分析:A: Hello, Mr. Petersen. What can I do for you?
B: Hello, Tom. Um, I’d like to go on a private tour of the White House.
A: The White House? In Washington?
B: Yes.
A: OK.
B: And I’d like to go maybe tomorrow afternoon.
A: Tomorrow afternoon in the White House. OK.
B: Yes. If it’s OK with the President.
A: Right, let me see if I have a number…hang on…ah, here it is. Ok, I’ll call the President’s office and I’ll get back to you later.
B:OK.

6、 6. The customer changed her ticket to June 8.

A:正确
B:错误
答案: 错误
分析:C: High Tower Productions. Paul speaking. How can I help you?
D: Hello, I was wondering if you could help me. I’ve booked a ticket for hte show on the fifth of June, but I’d likeee to change the date.
C: OK, one moment. Can I just check? What’s the name please?
D: The ticket are booked in the name of Judy Starr.
C: Sorry, I didn’t catch that. Did you say Starr?
D: Judy Starr. S-t-a-double r.
C: OK, yes. Two tickets for June the fifth. What date would you like to change to?
D: What dates do you still have seats for?
C:There’s nothing on the sixth or seventh. Er, there are two seats for the eighth but they’re seperate. We have…
D: Sorry, can you slow down, please? Two seats for?
C: Sorry, two seats for the eighth, but they aren’t together. Er, we can do you two seats together on the ninth of June.
D: Ninth of June. That’s fine.
C: OK. I’ll just go ahead and book that.

7、 7. The customer planned to book a table for four on Friday night when he called.

A:正确
B:错误
答案: 正确
分析:A: King’s Restaurant.
B: Hello, er, I’d like to book a table for four on Friday night. Around eight thirty, if possible.
A: Let me just have a look. Er, sorry, we’re completely full on Friday. There’s nothing at all.
B: Ah, what about Saturday?
A: Saturday, Saturday. Um… the best I can do is a table at ten o’clock.
B: Ten o’clock? You haven’t got anything earlier?
A: Nothing at all, I’m afraid.
B: OK, let’s go ahead. Ten o’clock.
A: Can I take your name, please?
B:The table is for Rodney Collins.
A: Rodney…Oh! Can you repeat that, please? Did you say Rodney Collins?
B: Yes.
A:OK, that’s all booked. Table for four, ten o’clock, Saturday.
B: Great. Thank you.
A: Thank you.

第3讲 Noticing assimilation Test 3

1、 请先在此下载听力练习音频文件https://pan.baidu.com/s/1eROMt3yGXiod8-HRBRXuAg ,然后听录音答题。1. What is this passage mainly about?

A:How businesses can compete with each other.
B:How small businesses operate during holidays.
C:How small businesses manage holiday workers.
D:How businesses can earn more money during holidays.
答案: How small businesses manage holiday workers.

2、 According to Rubin, what can small companies do to thank holiday workers?

A:Have talks with their families.
B:Give them good extra benefits.
C:Offer them expensive holiday tokens.
D:Show appreciation to them face to face.
答案: Show appreciation to them face to face.

3、 What can small business owners do to help holiday workers get into the holiday spirit?

A:Entertain them with big meals.
B:Let them enjoy some holiday games.
C:Give them handmade thank-you cards.
D:Send their families some holiday gift cards.
答案: Let them enjoy some holiday games.

4、 Who are supposed to benefit most from this passage?

A:Workers who have to work during holidays.




注:此答案尚未制作完成,如需购买,可点击下方红字提交表单联系客服更新,更新后可直接在本网页购买答案

点击这里,联系客服更新


为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多MOOC答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com

注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/


我们的公众号

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情



点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案