高级英语语篇分析(北方民族大学)1452571522 mooc慕课答案2026年版满分测试WYC

对应课程:点击查看
起止时间:2020-05-07到2020-08-31
更新状态:已完结

Chapter 1 Face to Face with Hurricane Camille Words and Expressions

1、 Over the years this country seemed to waver unpredictably between love and hatred for the United States, sometimes begging for its attention, sometimes lashing out at it.

A:fluctuate
B:hesitate
C:vibrate
D:alternate
答案: alternate

2、 On Monday night the Prime Minister faces the biggest challenge at the Parliament just as security forces batten down the city center ahead of what they fear will be violent protests on Tuesday.

A:block
B:evacuate
C:search
D:occupy
答案: block

3、 Richelieu Apartments were smashed apart as if by a gigantic fist, and 26 people perished.

A:incarnate
B:die
C:increase
D:submit
答案: die

4、 Debris flew as the living-room fireplace and its chimney collapsed.

A:small individual parts
B:completely good places
C:well preserved pieces
D:scattered broken pieces
答案: scattered broken pieces

5、 With two walls in their bedroom sanctuary beginning to disintegrate…

A:a warm place
B:shelter
C:a clean place
D:a harmful place
答案: shelter

Chapter 1 Face to Face with Hurricane Camille Rhetorical Devices

1、 A moment later, the hurricane, in one mighty swipe, lifted the entire roof off the house and skimmed it 40 feet through the air.

A:metaphor
B:metonymy
C:simile
D:personification
答案: personification

2、 Several vacationers at the luxurious Richelieu Apartments there held a hurricane party to watch the storm from their spectacular vantage point.

A:transferred epithet
B:litotes
C:climax
D:metonymy
答案: transferred epithet

3、 The wind sounded like the roar of a train passing a few yards away.

A:epigram
B:innuendo
C:simile
D:synecdoche
答案: simile

4、 Household and medical supplies streamed in by plane, train, truck and car.

A:analogy
B:metonymy
C:metaphor
D:repetition
答案: metaphor

5、 Telephone poles and 20-inch-thick pines cracked like guns as the winds snapped them.

A:allusion
B:onomatopoeia
C:litotes
D:pun
答案: onomatopoeia

Chapter 1 Face to Face with Hurricane Camille Text Comprehension

1、 The antagonist in the story is __.

A:John Koshak
B:Charlie Hill
C:the hurricane
D:the neighbour
答案: the hurricane

2、 The author inserts Paragraph 19 and 20 in the story for the purpose of __.

A:telling the reader how destructive Hurricane Camille was
B:describing what NHC had done with Hurricane Camille
C:providing evidence of the seriousness of natural disasters
D:building a suspense about what would happen to the family
答案: telling the reader how destructive Hurricane Camille was

3、 Currently, there are __ lists of male and female names in alphabetical order used alternatively for hurricanes.

A:2
B:4
C:6
D:7
答案: 6

4、 The __, or the turning point of a narration, occurs when the conflicts reach the summit, and the most exciting action or highest tension occurs.

A:flashback
B:climax
C:interposition
D:denouement
答案: climax

5、 “Face to Face with Hurricane Camille” describes a series of actions of the Koshaks and their friends against the forces of a devastating hurricane in a __ way.

A:appreciative
B:reasonable
C:modest
D:contemptuous
答案: appreciative

Ch. 2 Hiroshima—the Livest City in Japan Words and Expressions

1、 “At the moment, gossip is the last thing that’s ______ my mind.” Ewan pushed his plate aside and turned toward Ainslee.

A:on
B:in
C:with
D:about
答案: on

2、 The distinctive scent of wool and the ______ bleating of sheep filled the air, along with the smell of foreign sweat and unwashed clothes.

A:continuous
B:incessant
C:successive
D:continual
答案: incessant

3、 I am not a man given to sentiment, as you are doubtless aware, but I must ______ that I was moved by your telephone call yesterday.

A:verify
B:acknowledge
C:confess
D:grant
答案: confess

4、 The individual responsible for this ______ crime will be found, charged, and prosecuted to the fullest extent of the law.

A:heinous
B:hideous
C:hazardous
D:furious
答案: heinous

5、 The only way to turn things around is to ______ the building and put up a bigger, more valuable one in its place.

A:destroy
B:demolish
C:decompose
D:decay
答案: demolish

Ch. 2 Hiroshima—the Livest City in Japan Text Comprehension

1、 World War II was a global military conflict that took place between ______.

A:1937 and 1949
B:1938 and 1939
C:1939 and 1945
D:1938 and 1941
答案: 1939 and 1945

2、 Writing features can be more demanding than writing straight news stories because of the following factors EXCEPT ______.

A:quick glance
B:taking more time to write
C:being more subjective and personal
D:being longer and expressing a point of view




注:此答案尚未制作完成,如需购买,可点击下方红字提交表单联系客服更新,更新后可直接在本网页购买答案

点击这里,联系客服更新


为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多MOOC答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com

注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/


我们的公众号

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情



点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案