Nutrition(Wuhan University)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC

对应课程:点击查看
起止时间:2021-03-03到2021-06-30
更新状态:每5天更新一次

Chapter 1 Nutrition in Everyday practice Week 1 unit quiz

1、 Fried food usually looks golden in color because of

A:Fats
B:Maillard reaction
C:Protein
D:Carbohydrates
答案: Maillard reaction

2、 Row egg white contains ( ), which influence the absorption of nutrition value. So it is not advised to eat raw egg.

A:Avidin
B:Water
C:Antitrypin
D: Vitamin B2
答案: Avidin;
Antitrypin

3、 DF(dietary fiber) usually is usually found in

A:Fruits
B:Meats
C:Milk
D:Vegetables
答案: Fruits;
Vegetables

4、 The digestibility of whole egg protein is lower than that of soy protein.

A:正确
B:错误
答案: 错误

5、 Vegetables and fruits often contain pectin.

A:正确
B:错误
答案: 正确

Chapter 2 Food Choice and Health Week 2 unit quiz

1、 Breast milk is relatively a complete food for infants, but it still lacks of iron and .

A:Taurine
B:Lactoferrin
C:Vitamin D
D:Carbohydrate
答案: Vitamin D

2、 Which of the followings provide energy?

A:Fat
B:Carbohydrate
C:Water
D:Protein
E:Vitamins
答案: Fat;
Carbohydrate ;
Protein

3、 What are characteristics of a healthy diet?

A:Adequacy
B:Calorie control
C:Moderation
D:Balance
E: Variety
答案: Adequacy;
Calorie control;
Moderation;
Balance;
Variety

4、 What are the Soylent’s limitations when it compares to our basic foods in the following options?

A:Social interaction
B:Psychological
C:Phytochemicals
D:Digestive system
答案: Social interaction;
Psychological;
Phytochemicals;
Digestive system

5、 Minerals are concluded in nutrients.

A:正确
B:错误
答案: 正确

Chapter 3 Nutrition-related tools Week 3 unit quiz

1、 Which one is the second floor of the food pagoda?

A:Live stocks
B:Milk and related products
C:Vegetables and fruits
D:Eggs
答案: Vegetables and fruits

2、 In general, unprocessed foods or low grade of processed foods are a better choice, why?

A:Some vitamin can be lost during food processing
B:Some mineral can be lost during food processing
C:A certain amount of protein can be lost during food processing
D:A certain amount of fats can be lost during food processing
E:Sugar or fat could be added during processing, leading to increased energy and decreased nutrient density
答案: Some vitamin can be lost during food processing;
Some mineral can be lost during food processing;
Sugar or fat could be added during processing, leading to increased energy and decreased nutrient density

3、 Which two methods we use mostly in dietary assessment?

A:FFQ(Food Frequency Questionnaire)
B:Food account
C:24h recall
D:Chemical analysis
答案: FFQ(Food Frequency Questionnaire) ;
24h recall

4、 Please select the right relationship in the following options.

A:RNI=EAR+2SD
B:RNI=EAR+1.5SD
C:RNI=1.2EAR
D:RNI=EAR+SD
答案: RNI=EAR+2SD;
RNI=1.2EAR

5、 If someone’s BMI=25, he or she is overweight according to the assessment standard of China.

A:正确
B:错误
答案: 正确

Chapter 4 The Remarkable Body Week 4 unit quiz

1、 Which of the following is NOT true for the function of thyroid hormone?

A:Nervous system:Enhance central nervous system excitability
B:Cardiovascular system:Reduce heart contraction, lower the heart rate
C:Digestive system:Increase gastric acid secretion, promote appetite
D:Reproductive system:Maintain menstruation and breast milk
答案: Cardiovascular system:Reduce heart contraction, lower the heart rate

2、 Which of the followings are immune cells?

A:Dendritic cells
B:Hematopoietic stem cells
C:Lymphocyte
D:Phagocyte
答案: Dendritic cells;
Hematopoietic stem cells;
Lymphocyte;
Phagocyte

3、 How does the small intestine absorb nutrients?

A:Facilitated diffusion
B:Passive diffusion
C:Active transport
D:Passive transport
答案: Facilitated diffusion ;
Passive diffusion;
Active transport;
Passive transport

4、 Which of the following statements are TRUE?

A:Bile is synthesized by liver
B:Part of bile is stored in gallbladder
C:Part of bile is stored in gallbladder
D:Part of bile is stored in gallbladder

       


注:此答案尚未制作完成,如需购买,可点击下方红字提交表单联系客服更新,更新后可直接在本网页购买答案

点击这里,联系客服更新


为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多MOOC答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com

注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/


我们的公众号

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情


 


 


点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案