TED英语视听说I(2021春)(西安交通大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

WEEK 1 Unit 1 Test-2 大学英语3

1、  __ instruments are often hundreds of years old.

答案: traditional

2、 The Beatles is a popular __.

答案: band

3、 __ movies often include robots and aliens.

答案: Science fiction

4、 A movie about people falling in love is probably a __ movie. 

答案: romantic

5、  __ instruments are often hundreds of years old.

答案: Traditional

6、  I like music. Mozart is my favorite__.

答案: musician

WEEK 1 Unit 1 Test-1

1、 What kind of music do you dislike ?

答案: disLIKE

2、 She is one of the best piano players in the world. 

答案: PLAYers

3、 He enjoys building bows using different types of wood.

答案: enJOYS

4、 He shows us some photos of his favorite rocket models.

答案: PHOtos

5、 Do you like concerts? 

答案: CONcerts

 

WEEK 2 Unit 2 Test-2

1、 Do you ever shop at the mall?No, I __ go there. It’s too busy.

答案: never

2、 How often do you go shopping?Oh, I go every Saturday and Wednesday—so about __.

答案: twice a week

3、 Where do you like to shop?I __ go to the mall near my office.

答案: usually

4、 Why do you like shopping at Palm Mall?Well, they __ have great sales there. 

答案: always

5、 How often do you go swimming?Oh, I go every Monday—so about __.

答案: once a week

WEEK 2 Unit 2 Test-1

1、 Let’s __. There’s a nice cafe just across the street.

答案: have a coffee

2、 It’s cold today, so I’m wearing __. 

答案: a jacket

3、 Would you like to go to the __ with me?

答案: concert

4、 I’ve always been interested in photography. Maybe I’ll buy a __.

答案: camera

5、 My mom came in the back door carrying two bags of  ______ .

答案: groceries

WEEK 2 Unit 3 Test-1

1、 My college attracts students of all nationalities. 

答案: natioNAlities

2、 David is very familiar with the geography of this building. 

答案: geOgraphy

3、 Good communication skill is important for a successful career.

答案: communiCAtion

4、 I’m currently working in a large international company.

答案: interNAtional

5、 She’s the daughter of an Oxford professor.

答案: proFEssor

WEEK 2 Unit 3 Test-2

1、 I  ___  studying every evening because I want to get good grades.

答案: spend time

2、 Being a doctor is usually a good _ with excellent pay.

答案: career

3、 I want to______ my job because the hours are terrible.

答案: quit

4、 Her __ starts with a cup of coffee every morning.  

答案: routine

5、 Going to school every day is the __ for the students.

答案: routine

WEEK 3 Unit 4 Test-1

1、 I failed my English exam last semester. 

答案: my

2、 Are they going to the movie on Saturday?

答案: on

3、 Simon was involved in the accident.

答案: was

4、 Did you help Sam study for his driving test?

答案: for his

5、 He designed special legs to help him climb.

答案: him

WEEK 3 Unit 4 Test-2

1、 Are you good at sports? 

答案: Yes, I am.

2、 Do you know how to ride a bicycle?

答案: No, I don’t.

3、 Can you cook?

答案: Yes, I can. 

4、 What musical instrument can you play?

答案:  I can play the piano. 

5、 Does Henry know how to play soccer?

答案: Yes, he does.

WEEK 4 Unit 5 Test-1

1、 This is a big potato.

答案: big potato

2、 What a bad boy!

答案: bad boy

3、 I like pop songs.

答案: pop songs

4、 This black jeep is not expensive.

答案: black jeep

5、 She bought a cheap book in that new bookstore.  

答案: cheap book


下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!


完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。


如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试

不知道怎么购买?点击这里查看购买教程!


为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多慕课答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com

注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/


我们的公众号

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情


 


点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案