
绪论 单元测试
1、 Role-playing method is one of the useful methods for the learning of English Correspondences.( )
A:对
B:错
答案:
对
第一章 单元测试
1、 We regret we cannot _____ you in this respect. ( )
A:accommodate
B:accumulate
C:populate
D:appreciate
答案:
accommodate
2、 We are looking forward ____ receiving your enquiries soon. ( )
A:for
B:of
C:by
D:to
答案:
to
3、 We wonder whether you could use Type A ______ Type B. ( )
A:because of
B:in spite of
C:instead of
D:replace of
答案:
instead of
4、 After inspection of the above shipment we found 6 cases ______. ( )
A:loss
B:losing
C:missed
D:missing
答案:
missing
5、 It is our foreign _____ policy to trade with foreign countries on the basis of equality and mutual benefit. ( )
A:business
B:market
C:trade
D:deal
答案:
trade
6、 Our corporation handles exclusively the import and export business of light industrial
__. ( )
A:products
B:goods
C:produce
D:cargo
答案:
products
7、 We regret to inform you that we do not have in stock the goods in the ____quantity. ( )
A:desire
B:desires
C:desiring
D:desired
答案:
desired
8、 Please check the enclosed letter of credit to ensure that it ____ your instructions.( )
A:agrees
B:agrees to
C:agrees upon
D:agrees with
答案:
agrees with
第二章 单元测试
1、 Generally speaking, a growing demand can ____increased price. ( )
A:result
B:result from
C:result for
D:result in
答案:
result in
2、 We are enclosing a list ____ our business activities. ( )
A:showing
B:shown
C:shows
D:showed
答案:
showing
3、 ______ the goods, we discovered that they were overall inferior in quality to the sample.( )
A:On examination
B:After examination
C:Examination of
D:Upon examining
答案:
Upon examining
4、 We assure you __the goods can be supplied from stock _____you order early. ( )
A:that… if
B:that … whether
C:if … that
D:whether … if
答案:
that… if
5、 We have the goods you required in stock and will deliver as soon as we _ your order. ( )
A:receive
B:received
C:receiving
D:will receive
答案:
receive
6、 We are not in a position to supply you, as the goods are _. ( )
A:without stock
B:outside in stock
C:out of stock
D:no stock
答案:
out of stock
7、 We highly appreciate _. ( )
A:your kind cooperation
B:you cooperation
C:that you cooperate
D:it your kind cooperating
答案:
your kind cooperation
8、
Ms.Smith wrote us last week that our price was ______ and asked us to secure supplies.( )
A:acceptable
B:managerial
C:impossible
D:unfortunate
答案:
impossible
第三章 单元测试
1、 We wish to _____ your attention to the fact that the date of delivery is approaching. ( )
A:pay
B:draw
C:push
D:put
答案:
draw
完整答案请点击下方链接购买
注意:萌面人网站与本网站账号不通用,如果第一次使用需要注册账号
点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案