语调与交际(四川大学)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-03-09到2021-06-30
每5天更新一次

Unit 5 Syllables and Consonant Clusters Achievement test 5

1、 The minimum unit of speech is a syllable. Syllables have a minimum of one (as in the word air /eə/), and a maximum of ____ structural parts (as in the word text /tekst/).

A:two
B:three
C:four
D:five
答案: three

2、 ____ consonants are consonants which form the nucleus of a syllable that does not contain a vowe

点我阅读全文

中国文化通论(英)(浙江海洋大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Hundred Schools of Thought 第一单元自测题

1、 问题:According to Confucius, the child should spend _____ years grieving over the parents’ death.
选项:
A:one
B:three
C:five
D:ten
答案: 【three】

2、 问题:In which period did Confucianism emphasize ruling with virtues and humaneness?
选项:
A:Pre-Qin Period
B:Han Dynasty
C:Song and Ming dynasties
D:Qing Dynasty
答案: 【Pre-Qin Per

点我阅读全文

大学英语(二)一一社会篇(鹤壁职业技术学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-03-07到2021-06-15
每5天更新一次

Unit 1 Practice During Gap Year Test 1

1、 The homework is not ___ to finish by himself.

A:enough easy for the boy
B:easy enough for the boy
C: enough easy to the boy
D:easy enough to the boy
答案: easy enough for the boy

2、 The young man worked very hard and earned some money to ______ his travelling expense.

A:buy
B: pay
C:cover
D:get

点我阅读全文

实用英语(黄冈师范学院)1450765446mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-17到2020-06-30

Unit 5 Travel 5.1Traveling in China: First Stop in Beijing

1、 1. Which of the following is the best answer?

A:Beijing is China’s political center.
B:Beijing is China’s culture center.
C: Beijing is China’s educational center.
D: all of above
答案: all of above

2、 The city of Beijing has a long history that dates back over years.

A:1000
B:2000
C:3000
D:

点我阅读全文

中国民族文化英语说(黄淑梅)(桂林师范高等专科学校)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-03-02到2020-06-30

Unit Three Calendars and Festivals(历法节日) 历法节日 单元测验

1、 According to the lunar calendar, each season is subdivided into ____ equally long periods.

A:three
B:four
C:two
D:five
答案: three

2、 The Chinese ideograph nian (year) shows a person carrying ______.

A:ripe crop
B:crop seeds
C:fish
D:hoe
答案: ripe crop

3、 In the tradition

点我阅读全文

Theory of Elasticity(东南大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

1. Introduction to elasticity Quiz for Chapter 1

1、 In the history of elasticity theory, who first investigated the contact mechanics between deformable elastic bodies

答案: Hertz

2、 How many elastic constants do the most anisotropic elastic solids have

答案: 21

3、 The fundamental assumptions of elasticity theory include:

答案: Continuity;
Homogeneity;
Isotropy;
Small Deformation;

点我阅读全文

风从东方来:今日中国概况(全英文课程)(杭州师范大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

第1章 魅力华夏:今日中国 A Charming China: an Introduction to Modern-day China 第一章单元测验

1、 In the east part of China, along the Yellow Sea and the East Sea, there are ___. 

答案: extensive plains 

2、 _ is China’s mother river and _ is the longest river in China.

答案: The Yellow River; The Yangtze River

3、 The world’s highest point, Mount Everest, lies on the __ border.

答案: Sino-Nepalese

4、 If you want

点我阅读全文

英语口语进阶(南京大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Week 1: Unit 1 Introduction Unit 1

1、 Which of the following is NOT included in this course?

答案: Debating skills

2、 Which of the following has the most informal form?

答案: casual conversations

3、 Which of the following words is a colloquial word used in spoken English? 

答案: kid

4、 According Video 1.3, which of the following is the best way to improve pronunciation?

答案: Imitation..

点我阅读全文