Electronics Technology (ElectrotechnicsⅡ)(Dalian University of Technology) mooc慕课答案2026年版满分测试

Chapter Eight DC Regulated Power Supply(Ⅰ) Test for Chapter Eight (1)

1、 Determine the state of the diode.(      )

答案: on

2、 The diode in the circuit is ideal. Given that US=5V. Find  uO=(       ).

答案: 5V

3、 All the diodes in the circuit are ideal. Find the states of D1,D2,D3.(          )

答案: D1 on, D2 and D3 off

4、 The diodes in the circuit are ideal. Find the states of D1 and D2.(         )

答案: D1 on, D2 off

5、 The diode in the circuit is ideal. Given that ui = 6.5sinωt V,Find the maximum output voltage uOM =(    ).

答案: 3.5 V 

6、 The diodes in the circuit are ideal. Given that ui = 6 sinωtV,Find the maximum output voltage uo(       ).

答案:  +6V

7、  Given that the forward voltage drop across the diode is 0V. Find the output Uo = (         ).

答案: +3V

8、 Given that the forward voltage drop across the diode is 0V. Find the output Uo = (        ).

答案:  -3V

9、  Given that the forward voltage drop across the diode is 0V. Find the output Uo = (       ).

答案: 0V

10、 Given that the forward voltage drop across the diode is 0V. Find the output Uo = (       ).

答案: 0V

Chapter Eight DC Regulated Power Supply(Ⅱ) Test for Chapter Eight

1、 A zener diode utilizes(    ) characteristics for its operation.

答案: reverse

2、 Given that UZ=10V, IZmax= 20 mA, UI =30V. Find the minimum value of R(     ).

答案: 1kW

3、 Given that UI =10 V, UZ = 6 V. Find the voltage drop across the resistor UR(      ).

答案: 4V

4、  Given that UZ1 =6V, UZ2 =12V. The forward voltage drop of the zener diode is 0.7V. Find UO =(     ).

答案: 6.7V

5、 Given that U2=10V. Find the maximum reverse voltage of the Diode.(   ).

答案: 14.14V

6、 Given that U2=10V.Find the maximum reverse voltage of the Diode (        ).

答案: 28.28 V

7、 Given that U2=10V. Find the maximum reverse voltage of D1 (  ).

答案: 14.14V

8、 Given that IO=50mA, Find ID(  ).

答案: 25 mA    

9、 Given that U2=35V, IO=12mA. Select the right Diode (        ).

答案: c

10、 Find the output voltage (          ).

答案: 5V

11、 A zener diode utilizes(    ) characteristics for its voltage regulating operation.

答案: reverse


下方是付费阅读内容:本平台商品均为虚拟商品,无法用作二次销售,不支持退换货,请在购买前确认您需要购买的资料准确无误后再购买,望知悉!


完整答案需点击上方按钮支付5元购买,所有答案均为章节测试答案,购买后上方矩形框将出现已付费的隐藏内容。


如果点击【立即购买】不能跳转,请更新一下APP版本,如百度APP可能有兼容性问题,更新版本即可正常使用,或者换一个浏览器(如UC浏览器)再试试

不知道怎么购买?点击这里查看购买教程!


为了方便下次阅读,建议在浏览器添加书签收藏本网页

添加书签方法:

1.电脑按键盘的Ctrl键+D键即可收藏本网页

2.手机浏览器可以添加书签收藏本网页


获取更多慕课答案,欢迎在浏览器访问我们的网站:http://mooc.mengmianren.com

注:请切换至英文输入法输入域名,如果没有成功进入网站,请输入完整域名:http://mooc.mengmianren.com/


我们的公众号

打开手机微信,扫一扫下方二维码,关注微信公众号:萌面人资料铺

本公众号可查看各种网课答案,还可免费查看大学教材答案

点击这里,可查看公众号功能介绍


一键领取淘宝,天猫,京东,拼多多无门槛优惠券,让您购物省省省,点击这里,了解详情


 

 


点击下方答案目录,3秒找到你想要的答案


账户
更新
搜索
帮助
答案目录