性与生殖(浙江大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

男女生殖器官和生殖生理

1、 What’s your opinion of spermatorrhea in male

答案: It is just a normal physiological phenomenon

2、 What is spermatogenesis

答案: The process in which spermatogonium forms sperm

3、 Sperm are mainly stored in the

答案: ductus deferens and epididymis

4、 which one of the following cell secrete androgen

答案: Leydig cell

5、 What’s your opinion of masturbation

点我阅读全文

遗传学(英文)(西北农林科技大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Chapter 1 Introduction to Genetics Chapter 1 测验

1、 The first complete DNA sequence of a non-viral, free-living organism was obtained for:

答案: a bacterium in 1995.

2、 Genetic information can be carried in which of the following biomolecules?

答案: Either DNA or RNA

3、 Which of the following species is considered a genetic model organism?

答案: the worm, Caenorhabditis elegans

4、 Which of the followin

点我阅读全文

英语口语进阶(南京大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Week 1: Unit 1 Introduction Unit 1

1、 Which of the following is NOT included in this course?

答案: Debating skills

2、 Which of the following has the most informal form?

答案: casual conversations

3、 Which of the following words is a colloquial word used in spoken English? 

答案: kid

4、 According Video 1.3, which of the following is the best way to improve pronunciation?

答案: Imitation..

点我阅读全文