商务英语口译(常州大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Part One Introduction to Interpreting 1.1 “口译的定义” 测验

1、 Which of the following definitions is NOT correct about interpreting? 

答案: It requires low level of accuracy, fluency and speed.

2、 Which statement is true about the relationship between interpreting from translation? 

答案: Interpreting is an oral form of translation and thus can also be called oral translation.

3、 What are the three features of interpreting?
...

点我阅读全文

英语语音与信息沟通 mooc慕课答案2026年版满分测试

01.Course Orientation 第一周 测验

1、 Which of the following languages belongs to the Indo-European Language Family?

答案: Greek

2、 Which of the following is the second largest language family in the world?

答案: The Chinese-Tibet Language Family

3、 Which language family does English belong to?

答案: The Indo-European Language Family

4、 As the most convenient tool of human communication, in what way

点我阅读全文

经济学I(电子科技大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

 

第一篇 经济学导论 单元测验1:第一篇( 经济学导论)

1、 Microeconomics is often called 

答案: price theory. 

2、 Society faces trade-offs because of 

答案:  scarcity. 

3、 The purpose of making assumptions in economic model building is to 

答案: simplify the model while keeping important details. 

4、 Which of the following is true?

答案: Efficiency refers to the size of the econo

点我阅读全文

英语口语进阶(南京大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Week 1: Unit 1 Introduction Unit 1

1、 Which of the following is NOT included in this course?

答案: Debating skills

2、 Which of the following has the most informal form?

答案: casual conversations

3、 Which of the following words is a colloquial word used in spoken English? 

答案: kid

4、 According Video 1.3, which of the following is the best way to improve pronunciation?

答案: Imitation..

点我阅读全文