Introduction to Mechanics(Zhejiang University)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-09-15到2020-12-31

The History of Mechanics (by Prof. Wei YANG) Quiz 1

1、 Newton’s Principia was firstly published in .

A:1687
B:1685
C:1686
D:1688
答案: 1687

2、 Napoleon praised that ” is the lofty pyramid of the mathematical sciences”

A:Lagrange
B:Laplace
C:Hamilton
D:Cauchy
答案: Lagrange

3、 The existence and smoothness of the solutions for is one of the s

点我阅读全文

信息计量学(南京农业大学)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-08-15到2021-01-10

第一章 信息计量学概述 第一章测试

1、 The roots of bibliometrics reach back to the ( ) bcentury.

A:17th
B:18th
C:19th
D:20th
答案: 18th

2、 In 1926, ( ) published his pioneering study on the frequency distribution of scientific productivity determined from a decennial index (1907–1916) of Chemical Abstracts.

A:Alfred J. Lotka
B:Samuel C. Bradford
C:V.V. Nalimov

点我阅读全文

英语国家文化(楚雄师范学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-05-08到2020-07-03

Part Three This is Canada 3.1 Land and People in Canada 3.1 Land and People in Canada

1、 The largest lake fully within the Canadian borders is __.

A:Lake Superior
B:Great Slave Lake
C:Lake Michigan
D:Great Bear Lake
答案: Great Bear Lake

2、 The three main groups of Aboriginal people do not include__.

A:the Inuit
B:the Quebecers
C:the First Nation
D:the Mé

点我阅读全文

科技与专业外语(二)(苏州科技大学)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-25到2020-07-31

Unit 1 The History of Materials 第一单元单元测试

1、 Which of the following material is representative in exotic materials age?

A:aluminum
B:biomaterials
C:wood
D:alloy
答案: biomaterials

2、 ”From the very beginnings of prehistory, humans have manipulated substances so that they would be moreuseful.” What does the word “manipulate” mean in the sentence?

A:look after
B

点我阅读全文

跨文化交际通识通论(扬子津校区)(扬州大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit One 3. Unit Test

1、 All of the following are parts of culture except ______.

答案: natural landscapes

2、 Intercultural communication refers to the study of ______.

答案: communication among people from different cultures

3、 Stereotypes are considered ______.

答案: the most significant barrier to effective intercultural communication

4、 All the following are examples of stereotypes except ______..

点我阅读全文

医学免疫学(南昌大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

第一讲 绪论 第一章 绪论单元测试题

1、 免疫对机体的作用

答案: 正常条件下有利,异常条件下有害

2、 关于适应性免疫应答,正确的是

答案: 具有特异性

3、 最早采用人痘苗预防天花的国家是

答案: 中国

4、 机体免疫监视功能低下时,通常易发生

答案: 肿瘤

5、 机体抵抗病原微生物感染的免疫学功能称为

答案: 免疫防御

6、 科学家Edward Jenner发明了

答案: 牛痘疫苗

.

点我阅读全文

风从东方来:今日中国概况(全英文课程)(杭州师范大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

第1章 魅力华夏:今日中国 A Charming China: an Introduction to Modern-day China 第一章单元测验

1、 In the east part of China, along the Yellow Sea and the East Sea, there are ___. 

答案: extensive plains 

2、 _ is China’s mother river and _ is the longest river in China.

答案: The Yellow River; The Yangtze River

3、 The world’s highest point, Mount Everest, lies on the __ border.

答案: Sino-Nepalese

4、 If you want

点我阅读全文