英语写作(二)(湖南科技学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-03-30到2020-06-30

Week1:Effective Paragraphs Test-1 for Effective Paragraphs

1、 Which is the topic of “Last night, thick mist made flying impossible”?

A:light night
B:thick mist
C:flying
D:impossible
答案: thick mist

2、 Which is the topic of “Campus love is just to find a partner to get rid of loneliness and boredom”?

A:campus love
B:a partner
C:loneliness
D:boredom

点我阅读全文

基础英语写作系统训练(集美大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Week1: Elements in English Writing Test-1 for Elements in English Writing

1、 A good arrangement for a manuscript form (文稿格式) should leave a margin (空白) on each side, about two centimeters at both the top and the bottom, and.

答案: one and a half centimeters on both the left and the right.

2、 No period is used at the end of a title, but useif the title is .

答案: a question mark…a question

3、 Which of the following title

点我阅读全文

英语演讲(仰恩大学)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-17到2020-05-03

Week 2 Deciding the purpose and the central idea of your speech Test 1

1、 The soul of a talk is an ___.

A:idea
B:thought
C:speech
D:conversation
答案: idea

2、 The three elements of a speech include “you”, “the __”, and “the situation.”

A: script
B:idea
C:lanaguage
D:style
答案: style

3、 There are four types of speakers: the sage, the ______

点我阅读全文

实用英语写作(二)(西昌学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-03-02到2020-06-30

Week10:Writing Format Test-10 for Writing Format

1、 For the following title, figure out what measure is employed to make it powerful. College Is Not Always the Answer

A:Analyze, examine, explain or discuss
B:Evaluate
C:Comparison and contrast
D:Review
答案: Analyze, examine, explain or discuss

2、 For the following title, figure out what measure is employed to make it powerful. Skills

点我阅读全文

学术英语写作基础(厦门大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Week1: Summary Writing Test-1 for Lecture 1

1、 Which of the following is NOT from the checklist for a summary?

答案: Include your own opinion in your summary

2、 You need to put "" wherever you quote more than ___ words from the text. 

答案: 5

3、  There is a wide gap between___ according to a series of monthly surveys.

答案: what employers want and what schools are producing

4、 According to an annual

点我阅读全文