大学英语Ⅱ (2021-2022-1)(常州信息职业技术学院) mooc慕课答案2026年版满分测试

第1-3周 Unit 1 Accommodation Unit 1 单元测试1

1、 Your order will be fulfilled within 7 days of the date of your order, ___ there are exceptional circumstances.

答案: unless

2、 I couldn’t answer your call this morning as I _ a lecture.

答案: was giving

3、 Our company _ a leader in the Promotional Products Industry for more than 90 years.

答案: has been

4、 It was not until 1911 ______ the first of the vit

点我阅读全文

综合英语(中南大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试

1、 The desire for peace political differences.

答案: transcended

2、 Which festival is held on the first full moon of the lunar year?

答案: The Lantern Festival

3、 Are you extroverted or ?

答案: introverted

4、 who travel to Peking will see many historic sites about which they have read.

答案: Those

5、 A flashing yellow light caution.

点我阅读全文

中级综合英语(北京交通大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

部分章节作业答案,点击这里查看

Unit 1 People Around Us Unit 1 Test

1、 They decided to ____
their new car against theft.         

A:assure
B:sure
C:insure
D:ensure
答案: insure

2、 Can you _____ me that we won’t have any problems with this software?

A:assure
B:sure
C:insure
D:ensure
答案: assure

3、 The company put two extra clauses into their contract to ____ that

点我阅读全文