影视英语(盐城工学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-03-02到2020-06-12

Module 2 The Devil Wears Prada Quiz 2

1、 Which statement about fashion is NOT true?

A:Fashion is a way of showing one’s personality and individuality.
B:Fashion is not only about beautiful clothes, costumes and accessories.
C:Fashion is defined by fashion designers.
D:People can know about new fashion trends from websites.
答案: Fashion is defined by fashion designers.

2、 Why does Mira

点我阅读全文

21春-英语影视欣赏-卫岭(苏州大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Module 1 Mona Lisa Smile Quiz 1

1、 Which is NOT true about Betty Warren?

A:She is an influential and conservative girl before meeting Miss Watson.
B:Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.
C:She is critical of Miss Watson on several occasions.
D:Her self-awareness is gradually awakened.
答案: Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.

2、 What is Miss Watson’s

点我阅读全文

英语影视欣赏-卫岭(苏州大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Module 1 Mona Lisa Smile Module 1 Quiz

1、 Katherine Watson didn’t come to Wellesley to fit in. She came to_____

A:make a fortune
B: make a difference
C:show off
D:flex her muscles
答案:  make a difference 

2、 What is Miss Watson’s aim in choosing a painting outside the syllabus?

A:to show grotesque painting
B:to promote original thinking
C: to accept critics’ ideas
D:to recite comments

点我阅读全文

英美文学(广东外语外贸大学)1463020454 mooc慕课答案2026年版满分测试

1. The Early and Medieval Age Test for Unit 1 (The Early and Medieval Age)

1、 问题:Which of the following is not a characteristic of Old English period literature
选项:
答案: 【The early stories of the Anglo-Saxon ancestors were written down by poets in their home country.】

2、 问题:Which of the following is called the “national epic of the Anglo-Saxons”
选项:
答案: 【Beowulf】

3、 问题:Which of the following is not true ab

点我阅读全文

英语影视欣赏(天水师范学院) mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-08-30到2021-12-10
暂停更新

Module 1 Mona Lisa Smile Quiz 1

1、 Which is NOT true about Betty Warren?

A:She is an influential and conservative girl before meeting Miss Watson.
B:Her happy marriage proves the success of women’s education in the 1950s.
C:She is critical of Miss Watson on several occasions.
D:Her self-awareness is gradually awakened.
答案: Her happy marriage proves the success of women’s education in the 195

点我阅读全文

美国文学导读(华中农业大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Week 1 Introduction and Early Romanticism Quiz for Week 1

1、 问题:Benjamin Franklin was the epitome of the__.
选项:
答案: 【American Enlightenment】

2、 问题:Who was NOT regarded as the “School-room Poets”
选项:
答案: 【Edgar Allen Poe.】

3、 问题:Which of the following is a work by Washington Irving
选项:
答案: 【A History of New York】

4、 问题:From 1732 to 1758, Benjamin Franklin wrote and published h

点我阅读全文