实用英语(二)(江苏建筑职业技术学院) mooc慕课答案2026年版满分测试

作业Unit 1 On your marks unit1 单元作业

1、 Hopefully, I can set an example to other people who feel they are far from normal and encourage them to do things that are challenging. We’re not all going to be supermodels. I don’t want to look like that. What’s important is how you feel and how you act towards others.”
评分规则:  有幸的是我能为那些感到与常人不同的人树立榜样,鼓励他们去做一些具有挑战性的事情。
并不是我们所有人都要成为超级模特。
我也不想自己看上去和

点我阅读全文

跨境电商实务(青岛理工大学琴岛学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-03-02到2020-06-30

学习情境一 跨境店铺注册操作 期中测试1

1、 1 You will be responsible for the operation of a computer system.

A:A BUSINESS MANAGERYou will be responsible for our global business within specific countries and will have a good understanding of international distribution, possibly based on previous experience, plus the ability to work in markets that are highly varied in their culture. You will be fluent in a second language, be

点我阅读全文

大学英语Ⅱ (2020-2021-1) mooc慕课答案2026年版满分测试

第1-2周 Unit 1 Invitation Etiquette Unit 1 单元测试 1

1、 You’ll have to book (up) well ___  if you want to see an excellent floor show.

A:ahead of
B:before
C:advanced
D:in advance
答案: in advance

2、 Once again, this may or may not____ behavior, so it is important to understand the implications.

A: be welcome
B:be acceptable
C:be accepting
D:be pleased
答案: be acceptable

.

点我阅读全文

大学英语Ⅱ (2021-2022-1)(常州信息职业技术学院) mooc慕课答案2026年版满分测试

第1-3周 Unit 1 Accommodation Unit 1 单元测试1

1、 Your order will be fulfilled within 7 days of the date of your order, ___ there are exceptional circumstances.

答案: unless

2、 I couldn’t answer your call this morning as I _ a lecture.

答案: was giving

3、 Our company _ a leader in the Promotional Products Industry for more than 90 years.

答案: has been

4、 It was not until 1911 ______ the first of the vit

点我阅读全文

大学英语(A)(江苏经贸职业技术学院) mooc慕课答案2026年版满分测试

作业Unit One: The Trashman 第一单元作业

1、  Good morning, ladies and gentlemen, I would like to welcome you to the annual meeting of our company. Mr. Smith will give a report on business developments in the first half of the year, and Dr. Black will then explain the sales for the second half of the year. Mr. Green will give us a report on the current situation in the home market that could have an impact on our business in the future. At the end of the meeting, we will be delighte

点我阅读全文

ACCESS 数据库基础与应用(河南大学民生学院) mooc慕课答案2026年版满分测试

第 1 周 数据库基础知识 第1周 测验

1、 下列( )属于一对多关系。

答案: 顾客-订单

2、 下列( )不属于一对一联系。

答案: 演员-电影

3、 两个表之间关系的建立,是通过( )来完成的。

答案: 主键和外键

4、 下列可以作为商品订单主键的是( )。

答案: 订单号

5、 《Access数据库基础及应用》的期末考试成绩的取值范围规定必须在0-100之间,这个取值范围称为( )。

答案: 域

6、 以下哪

点我阅读全文