新一代大学英语(西安交通大学)1462895450 mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2021-03-15到2021-05-24

Unit 1 Campus Culture U1 Language building exercise (iExplore 1)

1、 Catherine’s answer___ a complete refusal.

A:amounted to
B:approved of
C:/
D:/
答案: amounted to

2、 Our survey used a __sample of 500 college students across the country.

A:recalled
B:random
C:/
D:/
答案: random

3、 This novel is so interesting that I totally____ myself in th

点我阅读全文

Analog Electronics Technique(Huazhong University of Science and Technology)1465111447 mooc慕课答案2026年版满分测试

Lecture 1 The Ideal Operational Amplifier Test questions for The Ideal Operational Amplifier

1、 The two input terminals of an operational amplifier are labeled as:

答案: inverting and noninverting

2、 For the circuit in  the Figure, the output voltage vo is (    ).

答案: -5V

3、 For the circuit in Figure, the current ix i

点我阅读全文

大学英语Ⅰ(河南农业大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

 

Unit 1 Growing Up Test 1

1、 People appreciate ______ with him because he has a good sense of humor.

答案: working

2、 When I left school I was still keen to _ my French.

答案: keep up

3、 _ you meet some really interesting people, but most of the time they’re fairly ordinary.

答案: Every now and then

4、 The package was sent to a wrong _.

答案: destination

5、 Parachutin

点我阅读全文