高级商务英语III(常州工学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-09-07到2020-12-28

Unit 1 Performance Appraisal Unit 1 Quiz

1、 We’re talking about email messages that the Justice Department said were derogatory and d______. ( 缺乏人性的)
答案: dehumanizing

2、 The resulting conflicts in policy, and the continual changing of plans, soon d______ the department. (使士气低落)
答案: (以下答案任选其一都对)demoralized;
demoralize

3、 In general, fiscal income is in positive c___ with

点我阅读全文

综合英语(3)(常州大学)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-03-02到2020-07-18

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试

1、 At Double Ninth Festival, what do people usually do?

A:They pay respect to old people.
B:They watch lanterns.
C:They get together to tell stories.
D:They visit their relatives.
答案: They pay respect to old people.

2、 A flashing yellow light caution.

A:notions
B:notes
C:denotes
D:notices
答案: deno

点我阅读全文

综合英语(中南大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试

1、 The desire for peace political differences.

答案: transcended

2、 Which festival is held on the first full moon of the lunar year?

答案: The Lantern Festival

3、 Are you extroverted or ?

答案: introverted

4、 who travel to Peking will see many historic sites about which they have read.

答案: Those

5、 A flashing yellow light caution.

点我阅读全文