通用英语(二)(东北大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Week 1 Greetings and Small Talk Quiz 1

1、 Understanding even a few key gestures from different cultures can make you a better ______.

A:communication
B:communicator
C:commuter
D:communist
答案: communicator

2、 As a musician she remained very ______ to sound and voice.

A:sensitive     
B:sensible 
C:scientific
D:similar
答案: sensitive     

3、 People in Indonesia always

点我阅读全文

大学英语2_读写(康洁平)(北京服装学院) mooc慕课答案2026年版满分测试

Book1-Unit 1 Towards A Brighter Future For All Quiz for vocabulary of B1-U1

1、 If you don’t __ cooking today, we can go out to eat at the new restaurant.

A:would like
B:go on with
C:feel like
D:figure out
答案: feel like

2、 Do you __ her novels as serious literature or as mere entertainment?

A:classify
B:notify
C:simplify
D:justify
答案: classify

3、 It will be worth the efforts

点我阅读全文

大学英语读写(III)(郑州大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 The way to success Unit test part one

1、 1. While __ with the station’s real DJs, Les taught himself their posture and hand movements on the control panel.

答案:  hanging out

2、 2. A national __ is someone who, by the mere mention of his name, will remind people of his country.

答案:  icon

3、 3. Only those who uphold a committed and focused will and spirit, will find their  __  successful.

答案: endeavors

点我阅读全文

综合英语(中南大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试

1、 The desire for peace political differences.

答案: transcended

2、 Which festival is held on the first full moon of the lunar year?

答案: The Lantern Festival

3、 Are you extroverted or ?

答案: introverted

4、 who travel to Peking will see many historic sites about which they have read.

答案: Those

5、 A flashing yellow light caution.

点我阅读全文