应用英语II(广西民族师范学院)1452892467mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-03-02到2020-06-15

2. An impressive English lesson-2 2.5 quiz

1、 __, he has earned himself a lot of respect, yet he is always modest and accessible.

A:With all his profound knowledge accessible
B:Through all his profound knowledge
C:With his all profound knowledge
D:By all his profound knowledge
答案: With all his profound knowledge accessible

2、 There are many well-known professors in our university, of

点我阅读全文

大学英语2(普系)(山西大学商务学院)1450720651mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-20到2020-06-20

2. An impressive English lesson-2 翻译练习

1、 一门独特的艺术

A:a unique art
B:art form.
C:exchanging ideas
D:transmitting culture
答案: a unique art

2、 艺术瑰宝

A:the treasures of Chinese culture
B:a unique art
C: art treasure
D:art form.
答案: art treasure

3、 产生与演进

A:the emergence and evolution
B:The formation a

点我阅读全文

大学英语2_读写(张欣)(北京服装学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-24到2020-06-30

Book 2-Unit 1 An expressive English lesson Summay Quiz

1、 Summary of the Text To my son, I am a (1)___: a father he is (2)_ listen to and a man (3)__ the rules of grammar. And I got (4)__ this because my student was unable to describe properly her feeling on her (5)_ to Europe. However, it doesn’t (6)____ to criticize our students. They unfairly bear the bulk of the criticism for these (7)___ because there is a sense that they (8)__. On

点我阅读全文

大学英语综合教程2(集美大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

1. An impressive English lesson-1 1.4 Quiz

1、 The author thinks that students’ language deficits should be blamed on schools because the schools never teach grammar.

答案: 错误

2、 The schools fail to set high standards of English proficiency because the younger teachers don’t want to be tedious oddities in eyes of students.

答案: 错误

3、 The son feels curious about his father’s grammar lesson because his father handles differe

点我阅读全文

外贸函电(双语)(南京晓庄学院)mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-03-10到2020-07-01

第一章:基础知识 单元测试

1、 In a standard format of business email,s we are not necessary to begin with ___ according to the video.

A:To:
B:From:
C:Subject:
D:Date:
答案: Date:

2、 What principle does a subject should follow according to the video?

A:Complete
B:Clear
C:Concise
D:Complicated
答案: Concise

3、 Which of the following closing ma

点我阅读全文

经贸英语选读(宋钧-)(南京理工大学紫金学院) mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-02-24到2020-07-31

第九章:保险 单元测试

1、 It is customary to insure the goods risks of collision, leakage, pilferage, fire and storm.

A:on
B:off
C:of
D:against
答案: against

2、 The insurance is covered _____ 130% of the invoice value against All Risks.

A:on
B:in
C:for
D:against
答案: for

3、 Insurance ___ the goods shall be covered by us, and any extra pr

点我阅读全文