大学英语2(黑龙江科技大学)1453147474mooc慕课答案2026年版满分测试WYC


2020-03-02到2020-06-30

Unit 2 Unit 2-Quiz

1、 Which one of the following sentences uses personification?

A:This time fate was smiling to him.
B:The old man’s hair is as white as snow.
C: He drowned in a sea of grief.
D:Her cheeks are red like a rose.
答案: This time fate was smiling to him.

2、 If we view the problem _____ a different perspective, a solution may become more obvious.

A:at
B:o

点我阅读全文

全新版大学进阶英语综合教程II (内蒙古大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Working Holiday Abroad B3-U1 Quiz

1、 问题:A digital camera provides a quick and easy means to?_?ideas for later reference.?
选项:
答案: 【capture】

2、 问题:Please?_?these names again from the top of the list.?
选项:
答案: 【run through】

3、 问题:I?really?don’t?know?why?you are?so?obsessed?______?all?my?secrets.?
选项:
答案: 【with】

4、 问题:Dare to make constructive criticism, and _____ the instr

点我阅读全文

大学英语Ⅱ(河南农业大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Ways of Learning Test 1

1、 Circumstances will force us finally to ______ this policy.

答案: adopt

2、 Don’t ______ to water the plants.

答案: neglect

3、 The young army officer was ______ captain.

答案: promoted

4、 The government is trying to do something to_better understanding between the two
countries.

答案: promote

5、 Everyone in the city has_to the large collecti

点我阅读全文