综合英语(中南大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Ethnic Identity 种族认同 Unit 1 单元测试

1、 The desire for peace political differences.

答案: transcended

2、 Which festival is held on the first full moon of the lunar year?

答案: The Lantern Festival

3、 Are you extroverted or ?

答案: introverted

4、 who travel to Peking will see many historic sites about which they have read.

答案: Those

5、 A flashing yellow light caution.

点我阅读全文

大学英语Ⅱ(河南农业大学) mooc慕课答案2026年版满分测试

Unit 1 Ways of Learning Test 1

1、 Circumstances will force us finally to ______ this policy.

答案: adopt

2、 Don’t ______ to water the plants.

答案: neglect

3、 The young army officer was ______ captain.

答案: promoted

4、 The government is trying to do something to_better understanding between the two
countries.

答案: promote

5、 Everyone in the city has_to the large collecti

点我阅读全文